İş Dünyasının Sevilen İsmi Hemşerimiz Bulut Koronaya Yenik Düştü

Türk Ukrayna İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Elazığ’ın sevilen isim iş insanı Ali Bulut, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İş Dünyasının Sevilen İsmi Hemşerimiz Bulut Koronaya Yenik Düştü

Türk Ukrayna İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Elazığ’ın tanınan isimlerinden memleket sevdalısı Ali Bulut, korona virüse yenik düştü.

Hankendi Köyü’nde doğan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan Bulut, Üniversiteyi bitirdikten sonra Uzakdoğu’ya gitti ve birkaç yıl Myanmar ve Tayland’da görev yaptı.

Daha sonra kariyerine eski Sovyet Ülkelerinde devam etti.

İş yaşamının tamamı yurtdışında geçti.

1995-2002 yılları arasında Türkiye’nin önde gelen firmalarından ÇALIK Holdingin Rusya’da önce Sibirya bölge müdürü olarak ve sonra da Moskova’da Rusya temsilciliğinde görev aldı.

2002 yılından bugüne kadar ise EKSİM Holding’in Rusya ve Ukrayna temsilciliğini yürüttü. 

Bu görev çerçevesinde başlangıçta Rusya’nın Rostov kentinde daha sonra ise Ukrayna’nın güneyindeki Herson kentinde ikamet etti.

Temsilcilik görevi dışında son yıllarda kendi ticari faaliyetlerini de yürüten Bulut, Buğday, arpa, mısır, ay çekirdeği, soya fasulyesi, kanola, bezelye ve benzeri ürünlerin üretimi ve ihracatını gerçekleştirdi.

Herson şehrinde on yıla yakın bir süredir ticari merkezi ve sürekli olarak burada ikamet eden Bulut, aynı zamanda Türk Ukrayna İşadamları Derneği Herson temsilciliği görevini de yürütüyordu.

Bulut, korona virüse yakalandı.

Covid 19 testi virüsünden dolayı tedavi gören

Bulut, virüsün pençesinden kurtulamayarak, hayatını kaybetti..

Medya Grubumuz adına Bulut’a Allah’tan Rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mert can
mert can - 3 yıl Önce

Allah rahmet etsin.anlamadığım elazığda ne iş yapıyordu veya hangi meslek kolunda fabrikası vardı.

xyz
xyz @mert can - 3 yıl Önce

elazığın yarısı polis ve hiç bir zaman kendi şehrinde çalışamayacak. bi lafı konuşurken ölç tart öyle konuş. senin gibi gazi caddesinde boş gezmeyen dilencilik yapmayan el açmayan VE KENDİ EKMEĞİNİNİ UĞRUNA HELAL ÇALIŞAN KOŞTURAAN HEERKES DAHA ELAZIĞLI ELAZIAĞA HİZMET EDİYORDUR. rusyaya yatırıma giden elazığlı yatırımcı insanlara ne kadar yarımcı olduğunu bilmeden de konuşma boş boş. git onca dil onca memleket gez sonra gel sonra tek fonsiyonu elazığda yaşamak olan bi acın dilinde sakız ol. değişik işler

SIRADAKİ HABER

banner137