İlimizin sevilen işadamlarından, mühendis Ahmet Turan, Koronavirüs’e yenik düşerek Ankara’da vefat etti.

Yaklaşık bir hafta önce rahatsızlanan ve koronavirüs teşhisi konulan iş insanı müteahhit Ahmet Turan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Fırat Üniversitesi’ne bağlı, o dönemdeki adı Devlet Mühendislik ve mimarlık akademisi inşaat bölümünün ilk mezunlarından olan Ahmet Turan, Ticaret hayatına ilimizde başladı.

İş dünyasının sevilen simalarından olan Ahmet Turan, 1974-1977 yıllarında Köy hizmetleri il müdürlüğü görevinde bulundu.

Geçmiş yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı görevini de yapan merhum Ahmet Turan, Elazığspor kulübünde de Asbaşkanlık görevlerinde bulundu.

Elazığ’daki şirketini başkent’ Ankara’ya taşıyan Ahmet Turan, taahhüt işlerini burada devam ettirirken, Yurtdışında da çeşitli taahhüt işleri yaptı.

Koronavirüs nedeniyle vefat eden iş insanı Ahmet Turan, Salı günü Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecek.

Ahmet Turan, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Medya grubumuz olarak merhum Ahmet Turan’a yüce Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz…