Anadolu Aslanları Derneği Elazığ Şubesi’nin düzenlemiş olduğu “Tecrübe Paylaşımı” programının konuğu TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ katıldı.

Programda konuşan Genç Askon Elazığ Şubesi Erhan Eğit, gençlerle tecrübe paylaşımı yaptıklarını belirterek “  Elazığ Genç ASKON şubesi olarak bizim sürekli savunmuş olduğumuz bir değer var. Oda ülkemize ve ilimize değer üretmektir. Bu değer üretirken elbette ki Türkiye ekonomisini düşünerek hamleler yapıp Türkiye ekonomisine önemli katkılar yanı sıra ilimizin ekonomisini yöneten genç arkadaşlarımızın tecrübesini arkadaşlarımız ile buluşturmakta bizim için önemli. Bu gün bu önemli projemizin ilk adımlarından birini hayata geçiriyoruz. Tecrübe paylaşımıyla alakalı bir çok faaliyet Elazığ da yapılmıştır. Tecrübe paylaşımlarından en önemlilerinden birini bu gün Elazığ da genç ASKON olarak Anadolu Realist Derneği olarak hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Askon Elazığ Şube Başkanı Osman Özçelik de, Bu gün tecrübe paylaşımı konusunda TED koleji yönetim kurulu başkanı Ali bey bize bilgi birikimini paylaşacak kardeşlerimize anlatacaklar” diye kaydetti.

Programa katılan TED Elazığ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, iş hayatıyla ilgili bilgiler vererek “ emek vereceksiniz bu gün burada işte yaşamımızı sıfır km alışıp buraya gelmiş kardeşlerimiz ile paylaşacağız. Ben her zaman  gençlerin bu Ülkenin temel taşları olduklarını ve bu ülkenin geleceğinin vatanın bölünmez bütünlüğünün bu ülkenin gençlerinin sırtında yükleneceğini bilen insanlarız” diye söyledi.