İşadamı Muhittin Kaya, bölge valililerini bir araya getirdi.

Elazığ’ın sevilen isimlerinden İşadamı Muhittin Kaya’nın kızı Gamze Kaya, Elazığspor’un eski futbolcusu Mesut Saray ile dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün törenine katılımcılar damga vurdu.

İşadamı Muhittin Kaya’nın daveti üzerine törene; Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Merkez Valisi Cahit Kıraç, Elazığ Eski Valisi İYİ Parti Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İlçe Belediye Başkanları ve Kaymakamları, Belde Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri, futbolcular, işadamları ve davetlileri katıldı.

Genç çiftin nikah törenini Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kıyarken, şahitliklerini ise Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Merkez Valisi Cahit Kıraç, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve Kolordu Komutanı Osman Erbaş yaptı.

“RABBİM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSİN”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım “ Rabbim mutlu mesut ve bahtiyar eylesin. Biz valiler olarak ve Koloğlu komutanımız olarak asil şahitler sizlerde fahri şahitler olarak bu mutlu ana şahitlik ediyorsunuz. Rabbim hem Mesut’u hem de Gamze kızımızı inşallah bir yastıkta kocatsın. Ömür boyu mutluluklar versin. Ben tekrar tebrik ediyorum. Muhittin abimiz çok münhasır bir şahsiyet. Çok önemli bir iş adamı. Çok sevilen bir iş adamı” ifadelerini kullandı.

“SİZLERİ DE BÜTÜN ARKADAŞLARIM ADINA TEBRİK EDİYORUM”

Merkez Valisi Cahit Kıraç “Mutlu şekilde yaşamınızı bu rüyanındı hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben sizleri fazla bekletmemek adına arkadaşlarımızın adına temsil görevini üstlendiğim bu cüzdanı teslim etmek istiyorum.  Allah hayırlı etsin bir yastıkta kocatsın. Sizlere de bütün arkadaşlarım adına tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Düğün töreni eğlence bölümüyle devam etti.