Gezi programına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Feyzi Dönmez, Karakoçan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar, Karakoçan Girişimciler Derneği Grup Başkanı Cihan Bozkurt, Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ayhan Akbaba ve Karakoçanlı iş adamları katıldı.

İlk olarak Kültür Park’ta bir araya gelen konuklar, daha sonra Kapalıçarşı esnafını ziyaret ederek hemşerilerimizle sohbet etti. Sonrasında ise Hayır Çarşısı ve Harput’u ziyaret eden konuklar, hangi alanlarda yatırım yapılabilirliği konusunda gezi süresince ilgililerden bilgiler aldılar.

“BU ŞEHİRDE YATIRIMIN ALT YAPISI MEVCUT”

Göreve geldikleri günden itibaren Elazığ’a yatırım yapılması noktasında çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Yanılmaz, iş adamlarının gönül rahatlığıyla Elâzığ’a gelebileceklerini ve kendilerinin de bu anlamda her türlü desteği sağlayacaklarını açıkladı. Elazığ’ın yatırım çekme noktasında yer altı ve yer üstü gerekli bütün zenginlikleri barındırdığını belirten Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü.