Tüm İşçi Emeklileri Derneği tarafından TOKİ İle yapılan konutlar bayramdan sonra hak sahiplerine teslim edilecek.

Bizmişen mevkiinde 363 konutun teslimi sonrasında hak sahiplerinin doğalgaz işlemlerinin kolay ve indirimli yapılabilmesi amacıyla mühendislik firması ile protokol imzaladı.

İmzalanan protokolle hak sahipleri konutlarının doğal gaz iç tesisatını % 30 indirimle yapabilecek.

KAYABAŞ: ANLAŞMA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ FİRMAYA SONUNA KADAR GÜVENCE VERİYORUZ

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Kayabaş, “Anahtarların teslimi alan arkadaşlar bir de evlerinin doğalgaz sistemi merkezi sistem olduğu gibi mutfak ve banyoda kullanabilecekleri doğalgazın iç tesisatı artı projeleri kişilerin kendine ait olduğu için bizde Huzur Grup doğalgaz firması ile yapmış olduğumuz sözleşmede hak sahibi olan emeklilerimize, yakınlarına, dar gelirlilere %30 üzerinde bir indirim sağladık. Bundan dolayı emeklilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bunun dışında 665 konutumuz yeni beşinci ayda kurası çekilen konutlarımız da bitmek üzere. Yılsonuna kadar bitecektir. İnşallah bu arkadaşlarımız bu haktan yararlanacaklar. Onlarda iç tesisat çekiminde firmamızla gelip görüştükleri zaman ilgilenecekler, yardımcı olacaklar onlara da. Onlara da indirim yapacaklar. Ama isteyen istediği yerde yapabilir. Bizim güvencemiz dışında olabilir. Biz güvence veremeyiz. Ama anlaşma yapmış olduğumuz firmaya sonuna kadar güvence veriyoruz. 3 yılda garanti veriliyor. Buradan firma yetkilisi Serkan Bey’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CELAYİR: TÜM HAK SAHİPLERİNİN BU İNDİRİMDEN FAYDALANMASINI İSTİYORUZ

Huzur Mühendislik ve Huzur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Celayir, “Bilindiği üzere TOKİ tarafından ilimiz merkez Bizmişsen’de bayram sonu teslim edilecek olan 363 tane konutumuz mevcut. Bu konutların teslim sonrası itibariyle doğalgaz kullanımı için derneğimizle bir indirim sözleşmesi imzaladık. Hak sahiplerinin bu indirimden faydalanmasını istiyoruz. Başkanımız çok pazarlıkçı çıktı. Yaklaşık %30 gibi yapılmaması gibi bir indirimi yaptık Tüm hak sahiplerinin bu indirimden faydalanmasını istiyoruz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL