Bugün onların günüydü, o yüzden onlarda her platformda yer aldılar, kimi zaman bir makam koltuğunda kimi zamanda sahnede.

Elazığ Anaokulu Minikleri de İŞGEM’in organizasyonu ile sahneye çıktılar, gösterileriyle hem gururlandırdılar, hem de izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. 

“GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Elazığ İş Geliştirme Merkezi Genel Direktörü Ömer Naci Karataş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bütün çocukların ve bütün ulusumuzun bu bayramını kutluyorum, tebrik ediyorum. Çok özel, çok güzel bir gün. Elazığ İŞGEM olarak da bu fuar alanında bu bayrama özel bir etkinlik gerçekleştirdik. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BUGÜN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN”

Elazığ İŞGEM Projesi Kilit Uzmanı Barbaros Tunç da, “İlimizde düzenlenen bütün fuarlara Elazığ İŞGEM olarak bire bir iştirak etmekteyiz. Bugün çok önemli bir gün. Bütün çocuklarımızın bayramını kutluyoruz, Elazığ İŞGEM ve Elazığ İŞGEM’in büyütülmesi olarak umarım hepimiz böyle çocuk kalabiliriz” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ VATANINA MİLLETİNE BAĞLI”

Elazığ Anaokulu Müdürü Onur Demir ise, “Bugün ki etkinliğimiz Elazığ Anaokulu ve Elazığ İŞGEM iş birliği içinde kurumlar arası iş birliği yaparak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaktı. Bugün çocuklarımız bayram sevincini aileleriyle hep birlikte fuar alanında sergilediler. Bizler biliyoruz ki geleceğin küçük hanımları, küçük beyleri vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlı. Milli ve manevi değerleri bilen atasına teşekkür eden çocuklar. Bugün teşekkürümüzü de ettik” diye konuştu.