Muhtarlar Dayanışma Derneği’ne üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver’in kapısını araladı.

Muhtarların hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Işıkver, mahallelerin hizmetlerden eşit şekilde faydalanması için elinden geleni yapacağını söyledi.

“FIRSAT, KAYNAK EŞİTLİĞİ NOKTASINDA HİZMETTEN FAYDALANILABİLMESİ İÇİN ELİMDEN GELEN NE VARSA YAPACAĞIM”

Işıkver yaptığı açıklamada, “Yapmış oldukları çalışmalarla kamuoyunun ve şahsımın yakinen tanıdığı Elazığ muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan’ın şahsında bugün nazik ziyaretleri sebebiyle her birini yakinen tanıdığım, kimiyle ailevi kimiyle dostluk, kardeşlik hukukunun bulunduğu kıymetli abilerime çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. İyi ki geldiniz. Bundan sonraki süreçte de Elazığ’ın hizmetlerden eşit faydalanma ilkesinin sağlanması noktasında Elazığ’ın merkezini oluşturan mahallelerin aldığı hizmetin aynı şekilde en ücra en kıyıda kalan mahallenin de aynı şekilde fırsat, kaynak eşitliği noktasında hizmetten faydalanabilmesi için elimden gelen ne varsa yapacağımın bilinmesini kamuoyuna beyan ediyorum” dedi.  

Işıkver’i yakından tanıdığını belirterek, yeni görevinde başarılar dileyen Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, muhtarlar olarak tek amaçlarının mahallelerine hizmet götürmek olduğunu ifade etti.

“HİZMET ALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

Gülbasan yaptığı konuşmada, “Biz Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere geldik. İnanıyorum ki, gerçekten Elazığ’a faydalarınız olacaktır. Ben sizi daha önceden de tanıyorum. Biz Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak Sizlerin de takip ettiği gibi sürekli haksız olan şeylere karşı çıkıyoruz. Hizmet alabilmek için sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Ayrıca her muhtar arkadaşımız mahallesine iyi bir hizmet götürebilmek için zaman zaman ili yönetenlere, zaman zaman belediyelere, zaman zaman valiliğe gidip müracaatlarda bulunuyoruz. Bazı noktalarda sıkıştığımız zaman isteriz ki bir muhalefet partisi il başkanı bize destek olsun. Siz o desteği bize söz verdiniz. Biz MHP’yi yabancı olarak görmüyoruz. Bizim büyüdüğümüz bir partidir. Buraya geldiğimiz zaman, bir abim olarak Mesut Tunç’u gördüm. Diğerlerini pek tanıyamadım. Epeyi bir zaman oldu. Bizim de gençliğimiz, çocukluğumuz burada büyüdü” diye konuştu.