İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Raif Mermutlu Atandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağlı kuruluşlarından İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevine Çevre Mühendisi Elazığlı hemşehrimiz Raif Mermutlu atandı. Mermutlu’yu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un önerdiği öğrenildi.

İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Raif Mermutlu Atandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürlüğü’ne daha önce kurumda önemli görevlerde bulunan çevre mühendisi Elazığlı hemşehrimiz Raif Mermutlu’yu atadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kuruluşlarından biri olan İSKİ Genel Müdürlüğü görevine Raif Mermutlu’nun atanması büyük ses getirdi.

GÜRSEL EROL ÖNERDİ

Atama konusunda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un devreye girdiği öğrenildi. CHP Elazığ Milletvekili Erol, başarılı çalışmalara imza atan Raif Mermutlu’yu Ekrem İmamoğlu’na önererek İSKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilmesini önerdi. Bunun üzerine de hemşehrimiz Mermutlu İSKİ Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

RAİF MERMUTLU KİMDİR?

1961 Elazığ'da doğan Raif Mermutlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1983 yılında İller Bankası Genel Müdürlüğü’nde mühendis olarak göreve başlayan Mermutlu, Türkiye genelinde birçok ilin içme suyu arıtma projelerinde görev aldı.

1994 yılında İstanbul metropolünün su probleminin çözümü için İstanbul’a davet edildi ve İSKİ Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı.

İSKİ Genel Müdürlüğü’nde sırasıyla; - Asya Yakası Su İnşaat Müdürlüğü- Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı - Su Arıtma Daire Başkanlığı- Yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı- İşletmelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenerek İstanbul’un büyük içme suyu ve atıksu projelerinin inşasında ve işletilmesinde önemli katkılar sundu.

İngilizce bilen Raif Mermutlu, 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Mermutlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

GÜRSEL EROL BAŞARILAR DİLEDİ

Öte yandan; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Mermutlu'yu tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Göreve başlayan Mermutlu'ya başarılar dileyen Milletvekilli Erol, " İSKİ Genel Müdürlüğüne atanana Raif Mermutlu'nun başarılı olacağına inancım tam olup kendisine başarılar dilerim. Bu atamadan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu'na Elazığ adına teşekkür ederim" dedi.

Medya grubumuz olarak İSKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Raif Mermutlu'ya yeni görevinnde başarılar diliyoruz...

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sahipsiz elazığ
sahipsiz elazığ - 5 yıl Önce

Teşekkür ederiz.En azından Elazığ ın da bir milletvekili olduğunu hissettik.

doğrucu
doğrucu - 5 yıl Önce

Ekrem İmamoğlu adam bulamamdı da gürsel erola mı sordu.

sema bagi,
sema bagi, - 2 yıl Önce

Biranda fatura ucretini iyice sisirip hayatimizi mahvettiler.iki.kisiye.400 tl.aylik nede.halkcilarmiz sadece masum.kisilere.vede en yapilmamasii gerekenlere ama.mutlaka,kendillerinede zarari.olacaginin farkinda degiller.nasilsa firsat gecmisken diye chp.daha onceki istanbul ilindeki iski durumunu gecmise yonelik gozden gecirirse bu gun belkide bu kakar sisme fsturalarla canimizi yakmamasini anlarda bukadar yil daha iktidar arayisinda olmaz

SIRADAKİ HABER

banner137