İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Elazığ Ağınlılar Derneği,Adile Kasrı’nda düzenlediği kahvaltı programı ile Elazığlılar’ı bir araya getirdi.

Kahvaltı programına ELFED Başkanı Faik İçmeli,Fındıkzade Elazığlılar Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ,Bakırköy Elazığlılar Derneği Başkanı Mehmet Alp ve İstanbul’da yaşayan Elazığlılar  katıldı.

“SAMİMİ OLDUĞUN ZAMAN HER ŞEY YÜRÜYOR”

ELFED Başkanı Faik İçmeli, böylesi etkinliklerin birlik ve beraberlik adına önemine değinerek,Ağınlılar Derneği’nin aktif bir dernek olduğunu söyleyerek “ Biz birlikte varız sloganı ile yola çıktık. Bunun en güzel örneğini burada da veriyoruz. Mehmet Aslan Başkanım göreve geldiğinden bu güne Ağın Derneği bir ivme kazandı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar ciddi destek veriyor. Samimi olduğun zaman her şey yürüyor. Bu gün burada sabahın erken saatin de geldik yer bulamadık. Ben her zaman söylüyorum kalabalık olsun hiç önemi yok. Zayıf toplantılardan hoşlanmıyorum. Ben bir kez daha arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığ Fındıkzade Elazığlılar Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ ve Bakırköy Elazığlılar Derneği Başkanı Mehmet Alp’te programı düzenleyenlere teşekkür etti.

“ELFED OLARAK AİLEYİZ”

Ağınlılar derneği başkanı Mehmet Arslan katılımcılara teşekkür ederek, etkinliklerin devam edeceğini söyleyerek “ Bu programı gerçekleşirken arkadaşlarımın isimlerini burada saymam gerekiyor. Selahattin Doydu , Yahya Yılmaz, Cahit Ballıoğlu, İbrahim Karnak, İlhami Demirel, Hakan Özpek, Muzaffer Erzulumlu, Hasan Uslu ve diğer arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Biz ELFED olarak aileyiz” şeklinde aktardı.

Kahvaltı programına katılan Elazığlılar Davul klarnet eşliğinde halay çekerek, memleketlerine karşı özlemlerini bir nebzede olsa giderdi.