İstanbul Milletvekili Benli, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Ak Parti İstanbul Milletvekili, Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkan Vekili, Nato Parlamenter Asamblesi Üyesi, Arabulucu Fatma Benli, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile bir araya geldi.

İstanbul Milletvekili Benli, AK Parti’yi Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Milletvekili, Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkan Vekili, Nato Parlamenter Asamblesi Üyesi, Arabulucu Fatma Benli Elazığ’a geldi.

“HUZUR VE GÜVEN ADASI”

Benli’yi ağırlayan ve Elazığ’la ilgili bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Elazığ’ımız 578 bin nüfuslu bir merkez ilçe 10 ilçe, 9 belde, 552 köy, 152 mahalleden oluşan Doğu’nun en huzurlu en güvenilir kentlerinden bir tanesidir. Terörün özellikle kol gezdiği dönemlerde ülkemizde Elazığ’ımız da hiçbir terör olayının olmaması bir huzur ve güven adası olmasından, insanların devletine, milletine, bayrağına son derece sahip olan bir ilimiz. Teşkilatlarımız da merkez belediye Ak Parti’nin Belediyesi 10 ilçenin 7 ilçesi Ak Partili 9 beldenin 7 si yine Ak Partili Belediye Başkanları Ak hizmetlerle halkımızın buluştuğu belde, ilçe ve ilimizden oluşan bir şehir. Bildiğiniz gibi 13 Ocak 2017 Cumartesi günü İl Kongremizi de gerçekleştirdik. İlçe, belde ve diğer tüm kongrelerimizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ’DA BULUNMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM”

Elazığ’ın kendisi için önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Fatma Benli, “Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları inceleme Komisyonu olarak Gakkoşların memleketi Elazığ’da bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Benim için Elazığ özel bir yer. Sonuçta Elazığ Türkiye’deki o muhteşemliği yansıtan illerimizin başında geliyor. Çünkü hiçbir zaman teröre asla destek vermemiş, her zaman birlik beraberliği savunmuş, her zaman bu ülkenin ne kadar büyük ve güçlü bir ülke olduğunu ortaya koymuş bir özellik sergiliyor. Türkiye’yi 80 milyonuyla beraber büyük ve muhteşem bir ülke yapan aslında onun sadece nüfusunun çok fazla olması ya da bütün Dünya ülkeleri arasında gıptayla bakılan bir lidere sahip olmasından kaynaklanmıyor. O liderin arkasında devam eden ama Vatan söz konusu olduğunda 80 milyonun tek yürek olarak çarpışabildiği, tek yürek olarak o liderin arkasının devam edebildiği bir ülke oldu. Onun için Türkiye muhteşem bir ülke. Elazığ’da bunu gösteriyor. Etrafını ne kadar büyük sıkıntılara açık olursa olsun etrafındaki diğer illerde ne kadar fazla sıkıntılar olursa olsun her zaman ülkesinin ve milletinin yanında olduğunu ifade eden bir il. Aynı zamanda ilmiyle, irfanıyla, Harput’tan da aldığı binlerce yıllık tarihiyle bunu gelecekte kuşaklara aktarma başarısı sahip olan bir il. Ayrıca Elazığ’a gelmişken basının bu kadar çok kuvvetli olduğunu öğrenmek, özellikle televizyon vasıtasıyla, basın vasıtasıyla insanların 7 den 70 e Türkiye’nin gerçekleriyle beraber en iyi şekilde yüzleştiklerinin ve Türkiye daha iyi bir noktaya gidebilmek için çabaladıklarını gözlemlemekte benim için gurur verici bir olay” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137