İstanbul’daki Baskilliler Buluştu

İstanbul’da yaşayan Baskilliler, Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel piknik programında bir araya geldi.

İstanbul’daki Baskilliler Buluştu

İstanbul Elazığ Baskilliler Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, geleneksel olarak düzenlediği piknik şölenlerinin bir yenisini daha yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Fatih Ormanlarında düzenlenen İstanbul’da yaşayan Baskilliler başta olmak üzere; yine İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerin başkan ve üyelerinin de katıldığı ve Elazığlıların bir araya geldiği piknik şöleninde Elazığ’a  özlem giderildi.

Piknik şöleninde açılan ve yöresel ürünlerin sergilendiği kermeste büyük ilgi gördü.

ELMAS: BU GÜZEL GÜNÜ TERTİP ETTİKLERİ İÇİN ORGANİZE ETTİKLERİ İÇİN EMEKLERİNE SAĞLIK DİLİYORUM

İstanbul Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Murat Elmas, “Son olarak hepinize katılımınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve kıymetli yönetimdeki arkadaşlarıma da bugün bu güzel günü tertip ettikleri için organize ettikleri için emeklerine sağlık diliyorum. Her birine hasetten ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle kadın kolları başkanımıza ve kadın kollarındaki arkadaşlara hanımefendilere çok teşekkür ediyorum el emeği göz nuru hazırlamış oldukları standımızda sergilediler. Emeklerine sağlık diliyorum hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

CANTÜRK: BU ÜLKEYİ HİÇ KİMSEYE BIRAKMAYACAKTIR

Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, “Bu ülkenin gerçekten birliği beraberliği bugün bizlerin burada huzurlu ortamda bir arada olmamızı sağlayan büyük kahramanlar onlara Allah’tan rahmet diliyoruz, onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Onların sayesinde bizler bugün bu huzurlu içerisindeyiz bir aradayız. Bu ülkeyi ne terör örgütlerine ne FETÖ gibi hain terör örgütlerine, ne PKK gibi hain terör örgütlerine, bu kahraman şehitlerimiz sayesinde bırakmadık ve biliyoruz ki bundan sonra da Allah’ın izniyle bu ülke Fethi Sekin gibi Tahsin Gerekli gibi büyük kahramanlar çıkaracaktır. Bu ülkeyi böldürmeyecektir. Bu ülkeyi hiç kimseye bırakmayacaktır” diye ifade etti.

ÖZTEKİN: BÖLGEDE OTURAN HEMŞERİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELMİŞ OLUYOR

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Bu tür derneklerimizi etkinlikleri özellikle birlik ve beraberlimizle beraber hemşerilerimizi birbirleri ile İstanbul gibi büyük şehirde bir arada olmasını sağlıyoruz. Az önce gelirken bir hemşerimiz sordu nerde oturuyorsun? diye Avcılar’da dedim. Belki burada İstanbul’ un bir çok bölgesinde Kağıthane’de, Avcılar’da, Başakşehir’de, Esenyurt’da Tuzla’da bir çok  bölgede oturan hemşerilerimiz ile bir araya gelmiş oluyor. Hemşerilerimiz birbirlerini daha iyi tanıyorlar ve birbirleri ile hem ticari olarak gerek ise aynı zaman da akrabalık ilişkileri çok da iyi bir ortam da devam etmiş oluyor” şeklinde konuştu.

İstanbul Baskiller Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği piknik şöleni müzik eğlence programı ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 17:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137