İstanbul’dan Baskil’e Yardım Eli

İstanbul Baskilliler sosyal yardımlaşma derneği Baskil merkez ve köylerindeki ihtiyaç sahibi ailelere 250 adet gıda kolisi yardımında bulundu.

İstanbul’dan Baskil’e Yardım Eli

İstanbul’da Faaliyetlerini sürdüren Baskilliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmayı sürdürüyor.

İstanbul Baskilliler Derneği, Baskil merkez ve köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelere 250 adet gıda kolisi yardımında bulundu.

Dağıtıma İstanbul Baskilliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Elmas ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Başkan murat elmas ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda Elazığ da hazırlanan kumanyalar Baskil muhtarlar derneğinde mahalle ve köy muhtarlarına ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere teslim edildi Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan başkan murat Elmas, hemşehrileri ile gönül birlikteliğini paylaşmak ve mübarek ramazan ayında yardımlaşma ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, dernekçiliğin ise gerçek manada amacının sosyal yardımlaşma ve dayanışma olduğu bilincine ulaşmak ve ulaştırmak adına çalıştıklarını söyledi.

Elmas, son iki yılda Baskil merkez ve köylerine birçok programlar gerçekleştirdik, bunların birçoğu yardım olarak yapıldı ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet, ailelere gıda, üniversite de okuyan öğrencilere ise burs yardımı yaparak, doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu bir nebzede olsa ödemenin gayreti içerisinde olduk. Bizler İstanbul Baskilliler sosyal yardımlaşma derneği olarak İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamlarımız ile Baskilli hemşehrilerini buluşturup kaynaşmalarını kardeşlik bağlarının oluşmasının gayreti içerisinde olduk bu noktada bizlere destek olan bu gün bu gıda kolilerini hazırlatan hayırsever iş adamlarımıza en kalbi şükranlarımı sunar rabbimden hayırlarını kabul olmasını niyaz ediyorum”  dedi

Program kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştiren başkan murat elmas ve yönetimi vali yardımcısı Uhut Emre Koyuncu, Baskil kaymakamı oğuz cem Murat, Baskil belediye başkanı İhsan Akmurat Elazığ belediye başkan yardımcısı Masar Ayas’a dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Murat Elmas İçlikaval köyünde düzenlemiş olduğu iftar programın da Baskil kaymakamı belediye başkanı garnizon komutanı meclis üyeleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek yardımlarda emeği geçenlere şükranlarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

AFİYET OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.TÜM HAYIRSEVERLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM HAYIRLARINI KABUL ETSİN.

SIRADAKİ HABER

banner137