İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ Ziyaretinden Öne Çıkan Fotoğraflar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümü nedeniyle 25 Ocak Pazartesi günü Elazığ’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ ziyaretinden öne çıkanlara fotoğraf karelerine yansıdı.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ Ziyaretinden Öne Çıkan Fotoğraflar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümü nedeniyle ve yapılan TOKİ konutlarının anahtar teslimini yapmak üzere Elazığ’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’ı helikopterle inceledikten sonra Yazıkonak Beldesi’ne geçti. Yazıkonak Beldesi’nde Elazığlılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Yazıkonak Beldesi’ndeki TOKİ konutlarını inceledi ve depremzedelerin evlerine konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yazıkonak Beldesi’nden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’ne geçerek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan merkezin açılışını yaptı.

Son olarak Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne geçerek hastanede yatan Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından şehirden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm bu ziyaretleri fotoğraf karelerine de yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 19:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SERKAN YILDIZ
SERKAN YILDIZ - 3 yıl Önce

Sayın Cumhurbaşkanım sen bu Ümmetin kabul olmuş duasısın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu gemi batmasın diye gece gündüz demeden çalışıyorsun. Dualarımız seninle , Allahım sana güç kuvvet versin inşAllahhhh

tuncay
tuncay @SERKAN YILDIZ - 3 yıl Önce

hangi ümmet o parti ümmeti mi :)

SIRADAKİ HABER

banner137