İşte; Paşamız Erbaş'ın Helikoptere Binmeden Önceki Son Mesajlaşması

Bitlis’deki helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’ın helikoptere binmeden önceki mesajlaşmasına ulaşıldı. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’la yaptığı mesajlaşma yürekleri dağladı.

İşte; Paşamız Erbaş'ın Helikoptere Binmeden Önceki Son Mesajlaşması

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düşen Helikopterde şehit olan 8. Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’ın acısı yürekleri yakarken şehidimiz Erbaş’ın son konuşmaları da orta çıktı.

Paşamız Osman Erbaş’ın helikoptere binmeden önce Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile mesajlaşması bir kez daha yürekleri yaktı.

Paşamız Erbaş helikoptere binmeden önce Rektör Prof. Dr. Göktaş’a şehidimiz Musa Yılmaz’ın hastanede yatan babasıyla ilgili mesaj atarak şehidimizin babasıyla ilgilenilmesini istedi.

İŞTE O SON MESAJ

Her zaman şehit ailelerimize özel hassasiyet gösteren Paşamız Osman Erbaş Rektör Prof. Dr. Göktaş’a şu mesajı iletti.

“Sn Rektörüm

Öncelikle hayırlı günler/mesailer dilerim

Bugün şehadet yıldönümü olan Şehit Musa YILMAZ’ın babasını aradık.

Halen Fırat Tıp Hst.nde yatıyor. Kızı Saadet hanım başında.

Bir talepleri olmadı, ancak ilgilenirseniz memnun olurum.

Selamlar” dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise Paşamız Erbaş’a “Paşam arkadaşların haberi var. Ben de ilgilenmelerini söyledim. Saygılarımı sunuyorum” cevabını verdi.

BU MESAJDAN SONRA HELİKOPTERE BİNDİ

Paşamız Osman Erbaş, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Gçktaş’a bu mesajı attıktan kısa bir süre helikoptere bindi ve bir daha kendisine ulaşılamadı.

Şehadet şerbetini içmeden hemen önce son mesajının şehit ailesiyle ilgilenilmesi olması, vatandaşları bir kez daha yasa boğdu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SAVAŞ
SAVAŞ - 3 yıl Önce

EMRİNDEKİ ASKERİNE MAKAM ARACININ KAPISINI BİLE AÇTIRMAKTA BİLE İMTİNA EDEN ,VATAN MİLLET BAYRAK SEVDALISI KOMUTANIM OSMAN ERBAŞ PAŞAM MEKANIN CENNET KABRİN NUR İLE DOLSUN ...BİZLER SENDEN RAZI OLDUK ,CENAB-I HAK ‘TA RAZI OLSUN ...NURLAR İÇİNDE YATASIN CANIM PAŞAM .

Anonim
Anonim - 3 yıl Önce

Babamdan sonra en çok üzüldüğüm haberlerden biri oldu. Tam 11 tabut...

Yabancı
Yabancı - 3 yıl Önce

Allah rahmet etsin inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner137