Elazığspor Tesisleri’nde yaşanan elektrik kesintisi devam ediyor…
Faizleriyle birlikte yaklaşık 700 Bin TL civarında borcu bulunan ve bu nedenle de 1 ay önce ilgili firma tarafından elektriklerin kesildiği Elazığspor Tesisleri’nde antrenman sahaları hızla kuruyor…
Alınan bilgilere göre elektriklerin kesik olması nedeniyle sulama sisteminin çalışmadığı tesislerde, ilk olarak hortumlarla sulama yapılması düşünülse de, yapılan girişimlerden sonuç alınamadı.
Alt yapı ile birlikte 4 adet antrenman sahası bulunan Elazığspor Tesisleri’nde bu gelişmenin ardından Elazığ Belediyesi’nden yardım istenirken, talebi geri çevirmeyen Elazığ Belediyesi’nin haftada 2 gün itfaiye araçlarıyla sulama yapması da çözüm olmadı.

İtfaiye arazözleriyle sulanan ancak yetersiz kalınan sulamanın ardından yemyeşil çimler her geçen gün sararıp kurumaya başladı.

Öte yandan tesislerde yaşanan elektrik kesintisi kulüpteki idari işleyişi de olumsuz yönde etkiliyor. Elektrik kesintisi nedeniyle telefonlar da dâhil hiçbir cihazın çalışmadığı tesislerde bu nedenle personelin de işe gitmediği ve tesislerde güvenlik elemanları dışında hiç kimsenin bulunmadığı kaydedildi.