İtfaiyecilerden Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ve beraberindeki itfaiye personeli İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "İtfaiye teşkilatımızın yangına müdahalede ki hızı dünya standartlarının üzerindedir" dedi.

İtfaiyecilerden Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ve beraberindeki itfaiye personeli, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, itfaiye personelinin her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığını söyledi.

“İTFAİYE PERSONELİMİZ DE OLAYLARA EN İYİ KOŞULLARA SAHİP DONANIMLARLA MÜDAHALE EDİYORLAR”

Türkiye Cumhuriyeti İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 91. yıldönümünün çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Başkan Yanılmaz,  "Bilgi, birikim açısından çok iyi yetişmiş bir itfaiye teşkilatımız var. 2014 yılında göreve geldikten sonra itfaiye teşkilatımızda öncelikle araçlarımızı yeniledik ve Türkiye'nin en modern en donanımlı itfaiye araçlarını şehrimize kazandırdık. Akabinde itfaiye ekiplerimizi en iyi ekipmanlarla güçlendirdik. İtfaiye personelimiz de olaylara en iyi koşullara sahip donanımlarla müdahale ediyorlar." dedi.

“HEM TECRÜBE HEM DE CESARETLERİYLE OLAYLARA BAŞARIYLA MÜDAHALEDE BULUNUYORLAR”

 İtfaiye personelinin son derece zorlu koşullara karşın mücadele verdiklerinin altını çizen Başkan Yanılmaz, "Araç ve ekipman olarak güçlendirdiğimiz ekiplerimiz hem bilgi, hem tecrübe hem de cesaretleriyle olaylara başarıyla müdahalede bulunuyorlar. Bizim itfaiye teşkilatımızın yangına müdahaledeki hızı dünya standartlarının üzerindedir. Hedefimiz çok daha hızlı çok daha pratik bir şekilde olaylara müdahaleyi sağlamaktır. İtfaiye teşkilatımızın 91. yıldönümünü kutluyorum. İtfaiye teşkilatımız da çalışan bütün personelimizin kazasız belasız nice yıllara ulaşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137