İYİ Parti Elazığ Belediyesi Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

İYİ Parti Elazığ Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen meclis üyeleri, mazbatalarını İl Seçim Kurulu’ndan aldılar.

İYİ Parti Elazığ Belediyesi Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

İYİ Parti Elazığ belediye Meclis Üyeliğine seçilen 4 Meclis Üyesi mazbatalarını düzenlenen törenle 1. Merkez ilçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Alçık’tan teslim aldılar.

ALÇIK: ELAZIĞ’A HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

1. Merkez ilçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Alçık, “ 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerin ülkemize Elazığ’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yapılan bu seçimler sonucunda İYİ Partiden belediye meclis üyeliğine seçilen adaylarımızı tebrik ediyorum. Kendilerine mazbatalarını takdim ediyorum. İnşallah Elazığ için güzle hizmetlere vesile olmalarına, hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

OR: HALKIN TAKDİRİ BU KADARMIŞ

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, “Öncelikle seçimin Elazığ’da sakin bir şekilde geçmesi hiçbir seçmenimizin veya partilimizin veya diğer partililerin bu konuyla ilgili bir dalaşa girmemesi olaylarla sorun yaşamaması bizler açısından çok önemliydi. Bu da Elazığ’da yaşandı. Seçimlerin özellikle Elazığ’ımıza ülkemize hayırlı uğurlu olur inşallah. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olarak sahada her yerde çalıştık. Halkın takdiri bu kadarmış. Bunun ötesi yoktur. Halk nasıl takdir ederse o şekilde tecelli etmiştir. Bizler emek verdik. Gerçekten gecemizi gündüzümüzü çalışarak sahada sıkmadığımız el bırakmamaya gayret gösterdik. Tercih belliymiş şu ana kadar bizim Cumhuriyet Halk Partisinin belediye meclis üyeleri yoktu bundan sonra artık vardır. Onlardan Elazığ’la ilgili bundan sonra partimizle ilgili daha doğrusu Elazığ’ın sorunlarla ilgili gerçekten çalışacaklarına eminim” ifadelerinde yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137