İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ümit Tınarlı, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, İYİ Parti Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler ile İYİ Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri bayram ziyaretleri kapsamında medya grubumuzu ziyaret etti.

KANMAZ: YAPMIŞ OLDUĞUNUZ PROGRAMLARDAN DOLAYI DA HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM

Yapmış olduğumuz yayınlardan dolayı medya gurubumuzu tebrik eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz, “Pandemi ortamından dolayı bayram ziyaretine gelemediğimiz için de sizleri bayram sonunda ziyarete geldik. Kanal Fırat’ı gerçekten kutluyorum. Yapmış olduğunuz programlardan dolayı da hepinize saygılar sunuyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

ATİKELER: ELAZIĞ’IN BASINI OLARAK ÇOK ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYORSUNUZ

Artan vaka sayıları nedeni ile tam kapanmanın iyi olduğunu belirten İYİ Parti Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler ise, “İnsanlar çok ciddi sıkıntı içinde. Hastalık çok ciddi yaygınlaşmıştı. Bunu önlemek adına böyle bir tam kapanmaya başvuruldu. İyi de oldu diye düşünüyorum. Tabi şimdi artık ekonomik yaralarımızı sarma zamanı. Biz bu vesile ile hem geçmiş bayram ziyareti yapalım dedik. Sağ olsun Faruk Başkanım bizi davet etti. Bizde İYİ Parti’nin bir askeri olarak, bir neferi olarak bu ziyarete katıldık. Sizleri Elazığ’ın basını olarak çok önemli bir rol oynuyorsunuz. İlimizin kalkınmasında, vatandaşlarımızın sorunlarının duyurulmasında. Biz de sizlere bu konuda bir fikir alışverişinde bulunalım diye geldik. Hiç yoktan iyidir. 3 bin TL ile 5 bin TL arasında değişen rakamlar önerdi Sayın Cumhurbaşkanı. Bizde tabi dua ederiz. Allah razı olsun deriz. Her gelen yardım bizim vatandaşımıza bir destektir. Ama tabi bunun artarak devam etmesini isteriz” şeklinde konuştu.