İYİ Parti Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

İYİ Parti Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede eski Merkez İlçe Başkanı Hüseyin İpek’in konuşması ile salonda soğuk rüzgarlar esti. İki adayın yarıştığı kongrede başkanlığına 168 oy ile Ahmet Faruk Kanmaz seçildi.

İYİ Parti Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

İyi Parti Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Merkez İlçe Başkanı Hüseyin İpek’in aday olmadığı kongrede Aygün Akgül ve Ahmet Faruk Kanmaz başkanlık için yarıştı.

Başkanlık çalışmalarından bahseden Eski Merkez İlçe Başkanı Hüseyin İpek, İl Başkanı Yılmaz Serttaş’a yüklenip; “Hakkımı helal etmiyorum” demesi salonun havasını değiştirdi.

İPEK: HUZURLARINIZDA BEN HAKKIMI İL BAŞKANINA HELAL ETMİYORUM

İpek, “İl başkanımızla iş ve eş güdüm içerisinde çalışmayı çok istedim. Fakat bir türlü kendisi ile eş güdüp içerisinde çalışmayı sağlayamadık. Bundan dolayı ben üzerime gelen her şeyi yapmaya gayret ettim. Kendisi ile bilgilendirme yaptım, mahallelerimizdeki delegeler üzerinde anlık bilgilendirdim. Köy delegelerimiz eksikti kendisini anlık bilgilendirdim. Morali bozuk olduğunda kendisine hediye aldım. Ağın’a gittiğimde kendisini ziyaret ettim. Hanım efendinin ekmeğini yedik. Helal etsin. Fakat huzurlarınızda ben hakkımı il başkanına helal etmiyorum” dedi.

ÖZTÜRK: HER YERDE UFAK TEFEK KUSURLAR OLUR

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, “Her yerde ufak tefek kusurlar olur. Ama bu ufak tefek kusurlar hele de biz iyilerin olduğu yerde helal etmeyecek kadar olmaması lazım diye düşünüyorum” diye kaydetti.

SERTTAŞ: BEN BU YAŞTA BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUM

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Serttaş’ta konuşmasına “ben hakkımı helal ediyorum” diyerek başladı, ardından İYİ Parti’nin hedeflerinden bahsederek, “Demokratik sistemi mutlaka parlamenter sistemi tesis edeceğiz. Bunun için ben bu yaşta bunun mücadelesini veriyorum. Neye veriyorum? Çünkü torunlarımız geleceğiz bu topraklara sahip olacak, bizden sonraki nesiller devam edecek” ifadelerini kullandı.

Adaylardan Aygün Akgül, “1982 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri saflarına katılarak 33yıl milletimiz hizmetinde oldum ve bu onur ve şerefi yaşadım” dedi.

Diğer aday Ahmet Faruk Kanmaz, “İYİ bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi insanların insanlık tarihine armağan etmiş bir nesiliz” ifadelerine yer verdi.

ÖZTÜRK: GÜN YAŞADIKLARIMIZIN FARKINDA OLMA GÜNÜ

Son olarak değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise, “Gün; kişisel hesapların günü değil. Gün; geçmiş kırgınlıkların haklılıkların günü değil. Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün; layık olmadıklarımıza dur diyebilmek için kenetlenebilme günü. Biz genci ile yaşlısı ile aziz milletimizin her bir ferdini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız dertlerini söylüyor, çare bekliyor ama duyan yok. Saraya kapanmış bir iktidarın milletini duyabilmesi mümkün mü? Onca zenginliğimiz arasında bu ülkede yokluk, açlık, işsizlik olmasına hep beraber isyan ediyoruz. Bu potansiyeli harekete geçiremeyenlere, Türkiye Cumhuriyetini kuranların emanetine ihanet edenlere isyan ediyoruz” açıklamalarını kaydetti.

İki Adayın yarıştığı kongrede başkanlığa Ahmet Faruk Kanmaz seçildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 18:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ethem gülbay
Ethem gülbay - 4 yıl Önce

İnşAllah Elazığ dan bir milletvekili çıkarırda şu anda en büyük Türk milliyetçisi Atatürk e dil uzatanlara sessiz kalan sözüm ona milliyetçi geçinenlere ders olur

23
23 - 4 yıl Önce

Ne iyi partisi BOŞ parti desek doğru olur

Nusret ÖZFİDAN
Nusret ÖZFİDAN - 4 yıl Önce

Hdp pkk ve chp dhkpc ile bağlantısı olana partiler le is irliği içerisin de olan bir parti nasil atatürku savunacak veda nasil milyetçi ruhu olur

Nusret
Nusret - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Bugün Mecliste Zülfü Demirbağın Yerine Oğuzhan Demir, Tolga Ağar'ın yerine İYİ Partiden Yavuz Temizer gitseydi. Bundan kötümü olurdu.

SIRADAKİ HABER

banner137