24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili adayı olan Yavuz Temizer ve Ali Yücel Uygur, çalışmaları kapsamında Şıra Meydanında vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldiler.

YAVUZ TEMİZER ; “ELAZIĞLIYI ÇOK SAF GÖRDÜLER”

İyi Parti Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer’de seçimlerde iyi sonuçlar alacaklarını belirterek, iktidarı eleştirerek “ Seçime 21 kaldı. Şafak 21 artık geri sayım başladı. İyi olacak inşallah hayır olacak. Dün Sayın Başbakan ilimizdeydi sağ olsun Elazığ’a bir müjde verdi. 21 Haziran da Elazığ stadının temelini atacağız dedi. Söylediğinden başka bir şey yoktu zaten mitingde. Şimdi ben dün sordum bugün yine soruyorum. Başkana bu Elazığ stadının ihalesi yapıldı mı? Hangi firma aldı. Bunun bedeli ne kadar? Daha ihalesi yapılmamış bir işin 21’de temelini atmaktan bahsediyorlar. Elazığlıyı çok saf gördüler. Ne söylesek Elazığlı inanıyor noktasında bakıyorlar. Keşke bunu yapmasaydın sayın başbakan. Keşke doğru bilgiyi verseydin. 21’de ben Elazığ’ın stadında olacağım. Oy istemeye haklarının olduğunu da çok düşünmüyorum. Vatandaş bunun farkında bunu millet bize hatırlatıyor. Diyor ki ne oldu 11 sene önce karşı karşıyayken AKP’li birinin Cumhurbaşkanı olmaması için meclise girmeyenler bugün ne oldu da gelip adalet ve kalkınma partisinden destek istiyorlar oy istiyorlar. Bunu vatandaş sorguluyor. Bu vatandaş saf değil. Sessizliğini koruyor” ifadelerini kullandı.

KERİM EFLATUN ; “TÜRKİYE’NİN BİR AN ÖNCE BİR DÜZLÜĞE ÇIKMASI LAZIM”

İyi Parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Kerim Eflatun’da seçim çalışmalarına Harput ve Cumartesi pazarı esnaflarını ziyaret etti.

İyi Parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Kerim Eflatun, ziyaretleriyle esnafların sorunlarını dinlediklerini ve destek beklediklerini söyleyerek “ Ekonomik sıkıntıdan, fiyat pahalılığından bahsediyor. Pazarcı arkadaşlarımız işlerinin sıkıntılarından bahsediyorlar. Artık Türkiye’de bir tıkanmanın söz konusu olduğunu, İyi Partinin bu değişim harekâtında iyi rol oynayacağını belirtiyorlar. İyi partiye teveccüh vereceklerini bize intikal ettiriyorlar. Gidişat hakikaten güzel değil. Türkiye’de bir tıkanma söz konusu, ekonomik kriz söz konusu. Bunların bir sonraki dönem bunları düzeltiriz demesi abes. 16 yıldır ülkeyi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi ne yazık ki ülkeyi iyi bir duruma getirmedi. Bu durumdan Türkiye’nin bir an önce bir düzlüğe çıkması lazım. Toplumsal barışı ve kardeşliği sağlamamız lazım” şeklinde aktardı.

ALİ YÜCEL UYGUR ; “24 HAZİRAN AKŞAMI SANDIKLARDA OY PATLAMASI OLACAK”

İyi Parti Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Ali Yücel Uygur, yapılacak seçimlerde destek istediklerini belirterek, partilerine ilgiden memnun olduklarını söyleyerek “ Bu 16 yılık süre içinde baştan biraz iyi başladıkları mümkün ise sona doğru güç zehirlenmesi iktidarın vermiş olduğu büyük nimetleri dağıtma ve ülkeyi bugün geldiğimiz noktaya getirdiklerini görüyoruz. Aynen 2002 ortamı yaşanıyor. Ben şuna inanıyorum ki nasıl ki millet 2002 de mevcut iktidarları yerle bir etti bugünde bu millete bir şey veremeyen aldığın çar çur eden israf eden bu iktidara dur diyecek ve 24 Haziran akşamı sandıklarda oy patlaması olacak” diye kaydetti.