Partisinin Merkez İlçe Kongresi için Elazığ’a gelen İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Aşağı Demirtaş Konteyner Kent alanı ve Abdullahpaşa Mahallesi’nde depremden etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Aşağı Demirtaş Konteyner kent alanını ziyaret eden Öztürk, yetkililerden bilgi aldı, vatandaşların şikâyetlerini dinledi.

Öztürk, daha sonra Abdullahpaşa Mahallesi’ne geçerek, depremin hasara yol açtığı alanlarda incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Yasin Öztürk, konteyner kent alanının düzenli olduğunu belirterek, vatandaşların en kısa sürede konutlarına yerleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

İyi Parti Milletvekili Öztürk, Pazar günü merkez ilçe kongresinde iki adayın yarışacağını, Elazığlıların partilerine teveccüh gösterdiğini söyledi.

ÖZTÜRK: ELAZIĞ YAPISI PARTİMİZİN KONSEPTİNE DE ÇOK UYGUN

İyi Parti Milletvekili Öztürk,  “Tabi böyle adaylı yarışmalarda heyecan çok fazla olur. Aynı zamanda kongrelerin daha demokrasi anlamında o demokrasi kültürünü de oturmasına vesile olur. Ben Elazığ’ın geçmiş dönem itibariyle İYİ partiye bakışını, Elazığ yapısını vatandaşlarımızın yapısını partimizin konseptine de çok uygun olduğunu düşünüyorum” dedi.