Elazığ’a gelen İyi Parti Erzurum Milletvekili Muhammed Naci Cinisli ve Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, temaslarına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ile başladı.

İl Teşkilatı ile birlikte Heyetin ikinci durağı Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti oldu.

KOCA: BU ZİYARETTEN MUTLU OLDUĞUMUZU İFADE ETMEK İSTİYORUZ

Misafirlerini ağırlayan Cemiyet Başkanı Nafiz Koca, “24 Ocak depreminden bu yana ilimize teveccüh gösterip, halkın sorunlarıyla ilgilenme adına bütün parti milletvekilleri geldi.  İyi parti de sanıyorum depremden sonra ilk kez deprem sonuçları, halkın durumu nedir? diye gelmiş bulunmaktalar. Biz özellikle bu ziyaretten mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.

CİNİSLİ: ELAZIĞ’DA YAPILAN ÇALIŞMARAIN MASAL OLDUĞUNU ANLADIM

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, “Elazığ yaralı. Ve bizim dinlediklerimizin bir masal olduğunu burada anladım. Yaptığımız temaslardan edindiğimiz bilgiler, Elazığ’a geleceğimizi duyan Elazığlı hemşehrilerimin verdikleri bilgiler beni bir Erzurumlu olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak çok üzdü. Elazığ’ımızı Türkiye’nin kilit taşlarından biri olarak biliriz. Elazığ’a destek olunması lazım. Ayakta tutmak lazım. Elazığ insanın memleketinde mutlu olması lazım. Bu toprakları terk etmemiz lazım” diye konuştu.

KABUKÇUOĞLU: ELAZIĞ NE HAK EDİYORSA ONLARIN YAPILMASI LAZIM

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da, “Elazığ ne hak ediyorsa onların yapılması lazım. Sayın genel başkanımız, Meral Akşener’in talimatlarıyla Türkiye’yi dolaşıyoruz. Sabahtan bu yana değişik temaslarımız oldu. Yarına da devam edeceğiz. Elazığ’ın eksikliklerini tespit ediyoruz. Bu iyi parti için gelecek için bir plandır. Yol haritası ve pusuladır. Bunlar üzerine İyi Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da gerekli olan her şeyi yapacak, yerine getirecektir” şeklinde konuştu.

Milletvekilleri daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkan Vekili Ramazan İnce, Kahveciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mitat Ulaş, Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top ile bir araya gelerek, başkanlardan esnafın sıkıntılarını dinledi.

Milletvekilleri ziyaretlerini esnaflarla noktaladı.