İYİ Parti Palu İlçe Teşkilatı, ikinci olağan kongresi gerçekleştirildi

Palu’da gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Serttaş, Merkez İlçe Başkanı İsmet Tanyeri, il kadın kolları başkanı, il gençlik kolları başkanı, ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Tek liste ile girilen seçimde İyi Parti Palu İlçe Başkanlığını yürüten Nurettin Canpolat güven tazeleyerek tekrar seçildi.

CANPOLAT: YILMADAN YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM ETTİK

Yılmadan yorulmadan yollarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Canpolat, “Palu siyasi olarak iktidar Partisinin %89 – 85 gibi oya sahip olduğu güçlü bir yer. Palu’da İYİ Parti olarak siyaset yapmak gerçekten çok zor. 5 Aralık 2017 tarihinde kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladım. Yoğun bir çaba ve emekle çok şükür ikinci olağan kongremizi yapmak için toplandık. Bugünlere çok kolay gelmedik. Başta genel başkanımız sayın Meral Akşener olmak üzere Türkiye genelinde çok büyük zorluklar, tehditler ve olumsuzluklar yılmadan yorulmadan yolumuza devam ettik. Onun içindir ki sayın genel başkanımızın medeniyet yolu taşlarını sadece cesurlar dizer sözü ile cesur adımlarla bugünlere geldik” dedi.