İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

İktidarın erken seçim yok açıklamalarına rağmen muhalefet partileri olası bir erken seçime karşılık çalışmalarını hızlandırdı.

İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

Muhalefetin yükselen sesi ve anketlerde artan oy oranı ivmesiyle çıkışını sürdüren İYİ Parti Elazığ İl teşkilatı gerek gezerek, gerekse Parti içi çalışmalarına ağırlık verdi.

İYİ Parti İl başkanı Mevlüt Or gezilen ilçe köylerde, halkın İYİ Parti’ye olan sempatisine ve kendilerine gösterilen yoğun ilgiye değindi.

OR: İYİ PARTİMİZ HERKESİ KUCAKLAYANLARIN PARTİSİDİR

Başkan Or açıklamalarında, “İYİ Partimiz ilimizi, ilçelerimizi köy ve beldelerimizi karış karış gezmeye devam ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızın partimize ilgisi çok fazla. Çiftçimiz, esnafımız, vatandaşımız bizi ve sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i duyunca çok seviniyor. Etrafımızda toplanıp Genel Başkanımızla ve parti politikalarımızla ilgili bizleri dinleyip oy vereceklerini söylüyorlar.  En son bir köyden çıkışta eşeğinin üzerinde hayvanlarını otlatmadan dönen teyzemiz ise; Genel Başkanımızı duyunca çok sevindi. Ve aynen şu cümleyi kurdu: Benim ve çocuklarımın tüm oyları Meral ablamızadır. Bu teyzemizin 7 çocuğu işsiz ve zor durumdadır.  Bizde notlarımızı aldık. İYİ Partimiz herkesi kucaklayanların partisidir. Halkımıza çözüm bulmak için buradayız” dedi.

OR: LİSTELERİMİZİ EKSİKSİZ TAMAMLIYORUZ

Or açıklamalarına, “Yine Parti İl teşkilatımızla çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam etmektedir. Olası bir erken seçime karşılık sandıklarımızı ve listelerimizi eksiksiz tamamlıyoruz. Bu seçimde hiçbir şekilde aksiliğe ve olumsuzluğa meydan vermeyeceğiz. İktidar ne kadar da erken seçim yok diye söylese bile biz olası bir erken seçimi kaçınılmaz olarak görüyoruz. İl teşkilatımızla tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Seçime kadar kadrolarımızla bütün eksiklerimizi gidereceğiz İktidara yürüyen bir partiyiz ve ilk seçimde iktidar olacağız. MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR…” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
lütfen herkes kendi çapında çalışsın
lütfen herkes kendi çapında çalışsın - 3 yıl Önce

muhalefet partilerine bu ülkede 20 yıldır ilk kez bu kadar ihtiyaç var. bu sefer ki seçim bu ülkenin kader seçimi olacak çalışmayan çabalamayanlar vebal altındadır. çocuklarının geleceğinin müsebbibidirler çalışmayanlar.. lütfen çalışın koşturun çabalayın insanları ikna edin insanların gönlünde memleketi kurtaran kahramanlar olarak geçin. tarihe adınızı yazdırın. artık bu ülkede değişim zamanı. memlekete hizmet edecek kalkındıracak muhalefet kahramanlarına ihtiyaç var..

güzelim memleketimiz ve memleketimizin insanları daha iyi yönetilmeyi hak ediyor...

Muhtar
Muhtar - 3 yıl Önce

Çalışın çalışın çalışmak çok iyidir tembellik kötüdür elazığ yatmayı sever

Nuri
Nuri - 3 yıl Önce

oyu en fazla artan parti ama Elazığ teşkilatı zayıf

Hasip Dinç
Hasip Dinç - 3 yıl Önce

Muhtemelen Elazığ da 2. vekilliği zorlar

Ethem gülbay
Ethem gülbay - 3 yıl Önce

Bu kadar iktidarın özellikle Elazığ daki olumsuz koşullarına rağmen bu iki partininde CHP ve iyi parti toplam oyları artmıyor. Başkanlarını hiç yerel tv lerde göremiyoruz. Karasızların oyu daha fazla artıyor. Özellikle depremzedelere bile doğru dürüst sahip çıktılar. Şimdilik boşluğu Gürsel Erol la doldurmayı düşünüyorlar

Akp
Akp - 3 yıl Önce

Masum insanların beynini yıkamayın milliyetçi görünen çakma pkkcılar sizi

Lütfü
Lütfü @Akp - 3 yıl Önce

Bozo sen pudra şekerini fazla kaçırmışsın

Elazığ23
Elazığ23 - 3 yıl Önce

Şimdi partiye bakıyorum genel anlamda çay ocağı gibi herkes birbirinden bir şey bekliyor zaten nefis yoksunu haysiyetsiz dedikodu yapanları ayrıca cefası erkek gibi siyaset yapacaklarına milletin arkasından atıp tutup dedikoducu erkekler marinası kurmuşlar bu kesim ülkücülükten mi geldiler yoksa randevu evinden mi iyiki MHP bunları kapı dışarı atmış kendini bir şey sanan hele özelikle orada sürekli oturup secim sudur budur diyenler yahu sizin elazığ da ses getirmeniz için önce içinizde o dedikodu yapıp erkeğin diye gezen dansözleri ayıklamanız lazım

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Depremzedelere bile doğru dürüst sahip çıkmadılar “
Olacakdı

mm
mm @Ethem Gülbay - 3 yıl Önce

Gürsel sahip çıktı ya o yetmiyor mu? Bütün depremzedeler onun sayesinde ev sahibi oldular(!)


SIRADAKİ HABER

banner137