İYİ Parti Milletvekili adayı Yavuz Temizer, il teşkilatıyla buluşarak, 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“İYİ PARTİ SÜREKLİ SAHADA OLACAK”

İYİ Partinin emir komuta zinciri ile karar alan bir parti olmadığını vurgulayan Temizer, “ Bugün hem birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkür temek hem de teşkilatlarımız ile bir araya gelmek için buradayız. Elazığ il başkanlığınızdayız. Emir komuta zinciri ile karar alan bir parti değil. Teşkilatlarımız ile yetkili kurullarımız ile istişare etmeden politika belirlemiyoruz. Katılımcılığı ve demokrasiyi esas alan bir parti yapılanması ön görüyoruz. Biliyorsunuz İYİ parti henüz bir yılını tamamlamadı. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ederken bir baskın seçim ile karşı karşıya kaldık. İYİ Partiyi hazırlıksız yakalamak ve bu seçimlere sokmamak için alınmış bir karar vardı. Beklentilerimiz gerisinde kalmış olsak dahi hamt olsun o süreci başarı ile tamamladık. Türk siyasetinde artık bir İYİ Parti gerçeği var. Gelecek hafta sonu bütün teşkilatlarımızın katılacağı üç günlük bir Afyon kampı var. Geniş kapsamlı bir değerlendirme yapıp istişarelerde bulunacağız. Eksiğimizi gediğimizi belirleyip yol haritamızı çizeceğiz. Ardından gerekli revizyonları yapıp teşkilatlanmamızı süratle tamamlayıp yerel seçim startını da inşallah Afyon’dan vereceğiz. İYİ Parti sürekli sahada olacak” ifadelerine yer verdi.  

“GÜÇ VE İMKÂNLARDAN RAHATSIZ OLANLARDA VAR”

Temizer, seçimde ayaklarını sağlam zemine basacak sonuç elde ettiklerini ifade ederek, “İYİ’lik hareketini hezimete uğratmak için ellerinden gelini yapıyorlar” diyerek “ Ayağımızı sağlamca basa bileceğimiz bir siyasi zemin elde ettik. Bu ülkemize hizmet yolunda bir sıçrama tahtası olarak kullanacağız. Bu güç ve imkânlardan rahatsız olanlarda var. Geçmişte netice aldıkları bir takım uygulamaları İYİ Parti üstünde denemeye başladılar. Pensilvanyayı suyolu edenler FETÖ ne istediyse verenler yaşı döküp dön diye yalvaranlar İYİ Partiye FETÖ iftirası atıyorlar. Tutmadı tutmaz da. Ahmet Türk’e referans olup ceza evinden çıkaranlar İYİ Parti’ye TERÖR iftirasında bulunuyor. Tutmadı tutmaz diyoruz beyler. Son kozlarını oynamaya başladılar. İYİ Parti de bir panik havası başlatmaya çalışıyorlar” şeklinde aktardı.

“İLE YEREL SEÇİMDE ÇITAYI DAHA DA YÜKSEĞE KOYACAĞIZ”

Temizer, emek vermeden mevki kapmak isteyenlerin partiden alınacaklarını ifade ederek “ Biz Anadolu çocuğuyuz. Anlımız leke tutmuyor. Abidik gubidik işimizde olmamıştır ki biz hu güce boyun eğelim. Ne numaraları varsa denesinler. Ne güçleri varsa kullansınlar. Biz işimize bakıyoruz. Teşkilatlarımız güçlendiriyoruz. Yerel seçimlere kadar inşallah bütün eksikliklerimizi tamamlayacağız ve Allah’ın izni ile yerel seçimde çıtayı daha da yükseğe koyacağız ”diye belirti.

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or da, Temizer’in genel başkan başdanışmanlığına getirildiğini söyleyerek “ Genel başkanın baş danışmanı oldu. Kendisini kutluyorum. Allah çıktığı bu yolsan utandırmasın. Kendilerini tebrik ediyorum. Elazığ halkına da duyuruyoruz. Yavuz Temizer Genel Başkanımızın Baş Danışmanı olmuştur” dedi.