İYİ Parti’den Kanal Fırat Televizyonu’na Ziyaret

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Kanal Fırat Medya Grubumuzu ziyaret ederek, çalışanların basın bayramını kutladı.

İYİ Parti’den Kanal Fırat Televizyonu’na Ziyaret

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu, Başkan Yardımcısı Volkan Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Rahime Gül, Mete Çeşme medya grubumuzu ziyaret etti.

KAHVECİOĞLU: TÜM ÇALIŞAN GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu, “Misafirperverliğinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Kanal Fırat ailesinde çalışan tüm çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum. Biz İYİ Gençlik Elazığ olarak basın medyamızın her daim olduğumuzu ifade ederiz. Bağımsız medyamızın özellikle şehrimize çok şey katacağına inanıyorum. O yüzden medyada bağımsız ve özgür bir medyamız diliyorum. O yüzden bugün buradan tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum, misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yandaş Medya Ziyareti
Yandaş Medya Ziyareti - 2 yıl Önce

Adamlar ziyaret haberini bile geçiştirecek kadar yandaş ve Elazığ a faydası olmayan bir medya organı, kime neyin ziyareti,

Gotu
Gotu - 2 yıl Önce

Bu, şehid aile efradına küfür edenleri hala eşiğe alan varsa,yandigimizin resmidir.Vah ki ne vah .

SIRADAKİ HABER

banner137