İyi Parti İl Başkanlığına seçilen Yılmaz Serttaş, İl teşkilatı ve partililerle birlikte basınla tanışma toplantısı düzenledi.

YAVUZ: ELAZIĞ’IN DERTLERİYLE DERTLENECEĞİMİZDEN KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN

Toplantıda konuşan İyi Parti Basın Yayın ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Necati Yavuz, “İyi Parti olarak, başta Elazığ‘ın
il ve ilçe ve beldelerim olmak üzere Elazığ’ın kanayan bütün yaralarına parmak basacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu beraberliğimizin gönül köprüsünün kurulacağı ve birlikte hep beraber Elazığ’ın dertleriyle dertleneceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.  

SERTTAŞ: BU PARTİYİ TAHSİS ETTİK

İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Serttaş, “Bu çıkışımız daha önceki siyasi partilere olan taleplerimiz doğrultusunda zuhur etti. Ben eskiden Milliyetçi Hareket Partisi yöneticisiydim. Demokrasi işlemeyince parti kurmak zorunda kaldık. Bu partide 9 tane üst kurul delegesi olarak partiyi kurduk. Ve Türkiye’yi harekete geçirdik. Meral Akşener başkanlığında bu partiyi tahsis ettik” diye konuştu.

SERTTAŞ: HUKUK KURALLARINA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ

Serttaş, “Bizim amacımız; İnsanları merkeze alıp, insanları ötekileştirmeden, mezhep, dil, din ayrımına bakmadan partimizi iktidara taşımak. Dürüst olacağız, yalan söylemeyeceğiz, insanlar arasında ötekileştirme yapmadan hukuk kurallarına göre hareket edeceğiz” diye kaydetti.