İYİ PARTİ’NİN ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Elazığ Belediye Başkan adayını açıkladı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eski başkanlarından İş Adamı Ali Şekerdağ,  İYİ Parti’nin Elazığ Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

İYİ PARTİ’NİN ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında Mart 2019'da yapılacak seçimlerde beş ilde gösterilecek adayları açıkladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eski başkanlarından İş Adamı Ali Şekerdağ,  İYİ Parti’nin Elazığ Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

ALİ ŞEKERDAĞ KİMDİR?

1961 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı.

Yüksek öğrenimini yurtdışında sürdürmek üzere ülke dışına çıktı, fakat, ailevi nedenlerden dolayı Elazığ’a geri dönmek zorunda kaldı.

1981 yılında aktif ticarete başladı. Hayvancılık, Sanayi (Un İmalatı), Mobilya Bölge Bayilikleri ve İnşaat Sektörlerinde iştigal etti.

1991 yılında kendi grubundan Elazığ TSO Meclis Üyeliğine seçildi. 6 dönem Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

Bu dönemde çeşitli kooperatif ve şirketlerde yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

2009 yılında Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan adayı olarak girdiği seçimlerde Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

2010 yılında TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, TSE Üst Kurul Üyeliği, DEİK ve İKV Üyeliğine seçildi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde, Oda tarihine damga vuracak büyük projelere imza attı.

Elazığ’ı 2023’e taşıyacak vizyon projelerden biri olan Elazığ TSO Yeni Hizmet Binasını Elazığ’a kazandırdı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
akın
akın - 5 yıl Önce

16 yıldır akpartiye oy verdim bu seçimlerde emeklilikte yaşa takılanların problemi çözülmediği için iyi partiye oy vereceğim.

Murat
Murat @akın - 5 yıl Önce

Devamı: ...Merkez ve taşrada kamu kurumlarında çalışanların ek gösterge zam ve tazminatlarının eşitlenmesi, eğitime hazırlık ödeneğinin öğretmenler dışında diğer Milli Eğitim personeline de verilmesi ve emniyet mensuplarına ek gösterge verilmesi kanun teklifi/soru önergelerinin tamamını reddeden partiler: AKP ve MHP. Kabul eden partiler: İYİ Parti ve CHP. Yani siz, 16 yıl boyunca verdiğiniz oylarla bu kanun önerilerinin reddedilmesine katkıda bulundunuz. Bu yüzden teşekkür ederiz.

Murat
Murat @akın - 5 yıl Önce

Akın Bey, size başka havadislerim de var. FETÖ siyasi kanadının araştırılması, askerlerimizin donarak şehit olması, Suriyeli mültecilerin geri dönüşü, Kamu Kurumlarına T.C. ibaresinin tekrar konulması, Andımızın tekrar okutulması, Çorlu tren kazası, İstanbul Havalimanına Atatürk adının verilmesi, emeklilere aylıklarına haciz koyulması halinde ödenecek aylığın asgari ücretin altına düşürülmemesi, hayvan hayatına karşı işlenen fiilin kabahat olarak değil suç olması, 3600 ek gösterge, emeklilerin elektrik, su ve doğalgaz ücretlerinde indirim, şehit ailelerinin ev sahibi yapılması, mesleki eğitimi olan memurların durumlarına uygun atama, askerlik borçlanması uygulamasının kaldırılarak askerlik süresinin emeklilik hakkına eklenmesi, tüm sigortalı kadınlara doğum borçlanması hakkı, elektrik faturalarından TRT payının kaldırılması, tarım sektöründe kullanılan mazottan ÖTV ve KDV'nin kaldırılması, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarında cezaların caydırıcı hale gelmesi...

Ulvi
Ulvi @akın - 5 yıl Önce

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Asgari ücretten vergi Kesilmemesi önerisi, AKP- MHP ortaklığı tarafından teklif reddedildi. Şimdi İYİ Parti EYT için yasa teklifi verecek ama İktidar ve onun destekçisi tarafından muhtemelen yine reddedilecek

erol
erol @akın - 5 yıl Önce

Akın bey 16 yıl boyunca vermişssiniz işin ucu sıze dokununca vermekten vazgecmıssınız.16 yıldır vermemenız gereken o kadar cok sey oldukı.emeklılıkte yasa takılanların problemınden daha onemlı seylerde oldu.bence sıze yıne vermeye devam edın.sıze gore degıl yanı baska partıler kusura bakmayın.Elazıgın bu halde olmasında sızınde payınız var.ama gorunen okı sız elazığın bu halde olmasından sıkayetcı degıl emeklılıkte yasa takılanların problemlerı cozulmedıgınden sıkayetcısınız.yanı elazığın durumunu sanırım gayet iyi goruyorsunuz.yalnızda degılsınız dogrusu %70ı boyle elazığın

hayırlı olsun.
hayırlı olsun. - 5 yıl Önce

ali abe ticaretinde de sözünde düzgün bi adam inşAllah seçilir.

Merthan
Merthan - 5 yıl Önce

Bu defa Elazığ da yarış belli ki çok çetin geçecek, İYİ Parti Elazığ da çok güçlü bir aday belirlemiş, hayırlı uğurlu olsun. Elazığ kazansın

İyi Bir Tercih Olmuş
İyi Bir Tercih Olmuş - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun.

BABACAN
BABACAN - 5 yıl Önce

Kimin umurunda Elazığın hali ! Trilyonluk ihalelerle yapılan yeni yolların asfaltları çökmüş şehir virane Mhp ydi İyi partiydi derken aradan sıyrılır akp olacağı budur şimdiden hayırlı olsun herkese

Ne hallere
Ne hallere - 5 yıl Önce

Akın vere vere bir hal olmuşsun zaten bundan sonra vermesen ne olacak.

Şeker tadında
Şeker tadında - 5 yıl Önce

Aklı olan eteklinin peşinden gider mi Ali, otur oturduğun yerde paranı pulunu harcama.

yalnız kurt
yalnız kurt @Şeker tadında - 5 yıl Önce

Etekli eteksizlerden daha delikanlı ise gidilir şekerim gidilir...

Gökhan
Gökhan @Şeker tadında - 5 yıl Önce

Ülkemiz zaten arap sevicisi bir ülke oldu. boşver kime neyi anlatıyorsun kardeşim..

Arap Kafası
Arap Kafası @Şeker tadında - 5 yıl Önce

Kadınlara etek olur sonuçta bir kadın kıyafeti, Erkeğin eteklisi ayıp kaçıyor.

Arap Kafası
Arap Kafası @Şeker tadında - 5 yıl Önce

Bu kafa yapısı Türklerde yok Müslümanlıkta da yok Afrika toplumları ve Araplarda var. Tomris Hatunları, Hayme Anaları, Nene Hatunları, Kara Fatmalar tarihimizde, Türkler de Han eşine Hanım demiş, Müslümanlıkta Ayşe anamız ve çok örnek var. Gelişmiş ülkelerde Merkel ve daha birçok Devlet Başkanı bayan eh nerede yok kadınların ehliyet hakkının, seçme ve seçilme hakkının bile olmadığı Suudide var.Arap da var. Hiçbirşeye bakmıyorsan peşinden koştuğun partide mitinglerde yan yana olduğun hanımlaraveya Anne gibi kutsal varlığa etekli diyerek hakaret etme


SIRADAKİ HABER

banner137