İzmir’de faaliyetlerini sürdüren ve en eski Elazığ Derneklerinden biri olan İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, oluşturduğu bursver-sen ile Elazığ’dan İzmir’e üniversite eğitimi için giden öğrencilere burs verecek.

2019-2020 eğitim öğretim yılında derneğin finansal bütçesi doğrultusunda verilecek burslarla, hem öğrencilere maddi destek sağlanacak hem de öğrencilerin  manevi yönden yalnız kalınmamaları sağlanacak.

 

ACAR: GENÇLERE BURS İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar, oluşturdukları Bursver Sen ile hazırlanan kriterler doğrultusunda gençlere burs imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Her yıl birçok öğrencinin maddi yetersizlikler doğrultusunda eğitimini yarıda bıraktığını anımsatan Muzaffer Acar, Başta imkanları normal şartların üzerinde iyi olan hemşehrilerimizden ve hayırsever değerli hemşehri üyelerimizden bu- konuda koordineli öğrencilerimize BURSVER-SEN adı altında yararlı olacağımızı Derneğimizce taahhüt ediyoruz. BURSVER-SEN ile ilgili belirlenecek burs kriterleri oluşturulacak komisyonla önümüzde ki aylarda kamoyu ile paylaşacağız” dedi.

BURSVER-SEN YÖNETİMİ ŞÖYLE OLUŞTU

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği bünyesinde kurulan Bursver- Sen’in başkanlığına Reşat Obuz getirilirken; Başkan Yardımcılığına Halis Sözcü,üyeliklerde ise Muzaffer Acar,Selami Kaymak ve Gökhan İlhan yer aldı.