İzmir Elazığ Derneği’nden Giysi Yardımı

İzmir Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği, hayırsever bir iş insanının desteği ile Elazığ Merkez ve ilçelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara, giysi yardımında bulundu.

İzmir Elazığ Derneği’nden Giysi Yardımı

İzmir’de faaliyetlerini sürdüren Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği,bir yandan da Elazığ’daki ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelerin yüreğine dokunmaya devam ediyor.

Dernek, hayırsever bir iş insanının desteği ile şehir merkezi ve ilçelerde ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere 500 adet pantolon dağıttı.

500 TANE PANTOLON HEDİYE EDİLDİ

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceklerini belirterek, “Hayırsever bir hemşerimiz tarafından 500 tane pantolon hediye edildi bunları İzmir’deki hemşerimiz adına ilçe ve merkezdeki hemşerilerimize dağıtmak üzere buradayız” diye konuştu.

Alacakaya Bakladamlar Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mahmut Özbey, “Bu tür etkinliklerde hayırsever vatandaşların yardımıyla yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara el uzatamaya çalışıyoruz” dedi.

İzmir Elazığ Derneği Abdullahpaşa  Mahalle temsilcisi Ferhat Evsen’de giysilerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını belirterek, “İzmir’de yaşayan Elazığlı hemşerilerimiz katkılarıyla Muzaffer başkanımız bugün Elazığ’a getirdi eşyalarımızı, merkez ve ilçelerdeki ihtiyacı olan kardeşlerimizin yüzünde tebessüm oluşturdular teşekkür ediyoruz”  açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

ADAMSIN ADAM MUZAFFER ACAR BAŞKANIM ELAZIĞIMIZIN İZMİRDEKİ ADAM GİBİ ADAMI SENSİN.RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA VERMESİN.SAYGILARIMLA İYİKİ VARSIN BAŞKANIM

Ahmet Yıldız
Ahmet Yıldız - 4 yıl Önce

Başkanım Allah hayırlarını kabul eylesin.15 senedir izmirdeyiz böyle çalışkan dürüst ve azimli bir yönetim görmedik .Bize düşen ne varsa hazırız bir hemşehri olarak.

Kader Çelik
Kader Çelik - 4 yıl Önce

Allah razı olsun çok sevap kazandınız bence bu kış gününde gelmenizle bu yardımı yapmanızla.Elazıgdan izmire selam hemşehrilerimize.

Mahmut kayacan
Mahmut kayacan - 4 yıl Önce

başkanım sana ve yönetimine teşekkür ederiz.sayende izmirde Elazıglıların sesi duyuldu.

hasan özcan
hasan özcan - 4 yıl Önce

başkanım sagolasınız.derneğinizi son ıkı yıldır takıp ediyorum gercekten kurumsal ve vizyonunuz çok sağlam..Bir hemşehri olarak gurur duyduk hep.

yasemin ergöz
yasemin ergöz - 4 yıl Önce

muzaffer bey başkanım helal olsun size yönetiminize bir dernek anca bu kadar sosyal ve faydalı olur.Dürüst ve şaibesiz bir çalışma yapıyorsunuz..İzmirden selam saygılar

Muhammet Aydın
Muhammet Aydın - 4 yıl Önce

Yürü be başkan kim tutar seni Allahına ğurban gakko..

SIRADAKİ HABER

banner137