İzmir’de faaliyetlerini sürdüren Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği,bir yandan da Elazığ’daki ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelerin yüreğine dokunmaya devam ediyor.

Dernek, hayırsever bir iş insanının desteği ile şehir merkezi ve ilçelerde ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere 500 adet pantolon dağıttı.

500 TANE PANTOLON HEDİYE EDİLDİ

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceklerini belirterek, “Hayırsever bir hemşerimiz tarafından 500 tane pantolon hediye edildi bunları İzmir’deki hemşerimiz adına ilçe ve merkezdeki hemşerilerimize dağıtmak üzere buradayız” diye konuştu.

Alacakaya Bakladamlar Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mahmut Özbey, “Bu tür etkinliklerde hayırsever vatandaşların yardımıyla yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara el uzatamaya çalışıyoruz” dedi.

İzmir Elazığ Derneği Abdullahpaşa  Mahalle temsilcisi Ferhat Evsen’de giysilerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını belirterek, “İzmir’de yaşayan Elazığlı hemşerilerimiz katkılarıyla Muzaffer başkanımız bugün Elazığ’a getirdi eşyalarımızı, merkez ve ilçelerdeki ihtiyacı olan kardeşlerimizin yüzünde tebessüm oluşturdular teşekkür ediyoruz”  açıklamalarında bulundu.