Jandarmadan Minikleri Sevindiren Çalışma

Karakoçan Jandarma Komutanlığı, Karakoçan Anaokulu bahçesine, oyun alanı kurdu. Bu oyun alanı diğerlerinden çok farklıydı çünkü kurulan bütün malzemeler, atık otomobil lastiklerinden yapıldı.

Jandarmadan Minikleri Sevindiren Çalışma

Okul bahçesi, atık lastiklerle, hem renklendi, hem de oyun alanına çevrildi.

Karakoçan Jandarma Komutanlığı personeli, Karakoçan Anaokulu’nu minikler için yeniden düzenledi.

Jandarma Uzman Çavuş Oğuz Yücel ve ekibi, atık lastikleri, boyaladı, o lastiklerle, tahterevalli, kardan adam ve birçok görsel güzellik hazırladı… 

TOPÇU: BAHÇEMİZİ DAHA ÇOK GÜZELLEŞTİRMİŞ OLACAĞIZ

Karakoçan Anaokulu Müdürü Neslihan Topçu, Okullarının bahçesini güzelleştiren Jandarma ekiplerine teşekkür ederek, “Okulumuzun bahçesini düzenleme çalışmaları yaptık. Lastiklerini temin etmiştim. Sağ olsun jandarmamızın bana yardımı oldu. Uzmanımızın elinden her iş geliyor. Bütün bu güzellikleri kendi elleri ile yaptı. Lastiklerin içlerine daha sonra orman müdürlüğümüzden kumumuzu, bodur çamımızı ve süs bitkilerimizi temin ederek bahçemizi daha çok güzelleştirmiş olacağız. Kendisine ve jandarma komutanlığımıza herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ellerine emeklerine sağlık” dedi.

Karakoçan İlçe Jandarma Birlik Komutanı Jandarma Binbaşı Resul Cot da, personelinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137