Elazığspor eski futbolcularından Elmar Bjarnason’un ardından Elazığspor’lu Eski Teknik Direktörü Johan Trond Sollied ve yardımcısı Herman Jak Vermeulen de alacaklarının büyük bir bölümünü Elazığspor kulübüne bağışladı.

ÖZTÜRK: BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “24 Ocak tarihinde şehrimizde meydana gelen depremi felaketinin ardından yaptığımız girişimler sonucu Elmar Bjarnason alacaklarının tamamını kulübümüze bağışlamıştı. Verdiğimiz büyük uğraşlar sonucu, 2013-2014 sezonunda kulübümüzde Teknik Direktörlük görevinde bulunan Trond Sollied ve yardımcısı Herman Jak Vermeulen’de büyük bir fedakârlık örneği göstererek alacaklarının büyük bir kısmını kulübümüze bağışlamışlardır. Böylelikle Johan Trond Sollied alacağı olan 340 Bin Euro’nun 330 Bin Euro’sunu, yardımcısı Herman Jak Vermeulen ise 48 Bin Euro’luk alacağının 43 Bin Euro’luk kısmını kulübümüze bağışlayarak kulübümüze olan gönül bağlılıklarını göstermişlerdir. Her iki teknik adam bugüne kadar FIFA tarafından da kulübümüze transfer yasağı ve puan silme cezası uygulatmamışlardır.İçinde bulunduğumuz böylesi bir ortamda kulübümüze karşı göstermiş oldukları bu duyarlı davranıştan dolayı Johan Trond Sollied ve Herman Jak Vermeulen’e şükranlarımızı sunar ve teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Ayrıca, bu konuda bizlere aracılık eden Uluslararası futbolcu temsilcisi Osman Güzel kardeşime de yapmış olduğu bu jestten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Selçuk Öztürk son olarak, Elmar Bjarnason, Trond Sollied ve Herman Jak Vermeulen’in yapmış oldukları bağışlarla birlikte Elazığspor kulübünün toplam borcunun 436 Bin Euro, Türk parası değeriyle 2 Milyon 877 Bin 600 TL azaldığını da sözlerine ekledi.