KADEM İl Temsilciliği “Şiddetin Bahanesi Olmaz” Kampanyasını Anlattı

KADEM il temsilciliği kadına şiddetin önlenmesi amacıyla “Şiddetin Bahanesi Olmaz” adıyla bir kampanya başlattı. Kampanya düzenlenen toplantıda anlatıldı

KADEM İl Temsilciliği “Şiddetin Bahanesi Olmaz” Kampanyasını Anlattı

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü kapsamında Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliği tarafından “Şiddetin Bahanesi Olmaz” adıyla bir kampanya başlatıldı.

İl Binasında düzenlenen toplantıda kampanyanın içerisi hakkında bilgiler aktarıldı.

Kadem İl Temsilcisi Sevim Yeniçeri, kadına yönelik şiddette dikkat çekmek amacıyla birçok proje hayata geçirdiklerini kaydederek, kampanyanın detaylarını anlattı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi İl Müdürü Nevin Evliyaoğlu, devletin şiddet gören kadınlara yönelik hizmetleri hakkında bilgiler aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kadınlara
Kadınlara - 2 yıl Önce

Kademli kadınlara soruyorum?Acaba kadın kendine şiddeti tahrik edecek bir tavırda bulunuyor mu? Yoksa erkekler fantezi olsun diye mi bu yönelimde bulunuyorlar.Biraz sabır gösterip,bu işi geciştiremezler mi,?Yani etki,tepki veya daha anlayışlı davranıp şiddete giden bir ortamı yumuşatma yerine,tahrik edici mi oluyorlar?Varlıkta olduğu gibi,sıkıntıda da paylaşma olursa bu işler azaltilamaz mi? Gibi oto kritik,otokontrol yapsalar,nasıl olur.Cok genis kapsamlı toplumu bilinçlendirme ile ahlak ve kültür yapimizdaki değerler erozyonu da gözardi edilmemelidir.Kolay gelsin.

SIRADAKİ HABER

banner137