Kadın Masa Tenisi Ekibi Müdür Gürtürk'ü Ziyaret Etti

Türkiye Öğretmenler Kupasında Türkiye 1. olan Kadın Masa Tenisi ekibi Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ü ziyaret etti.

Kadın Masa Tenisi Ekibi Müdür Gürtürk'ü Ziyaret Etti

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı, resmî ve özel her tür ve seviyedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için başlatılan Türkiye Öğretmenler Kupasında Türkiye 1. olan Kadın Masa Tenisi ekibi Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ü ziyaret etti.

Özel Eğitim Meslek Lisesi öğretmeni Yasemin Dündar, Özel Yedi Çınar Ortaokulu öğretmeni Ayşegül Ünal, Özel Elazığ Final İlkokulu Öğretmeni Gamze BAL, Özel Elazığ Final İlkokulu Öğretmeni Funda Kaymaz'dan oluşan ve antrenörlüğünü Mezre Ortaokulundan Mustafa Akgün'ün yaptığı Kadın Masa Tenisi takımı Şube Müdürü Ferhat Emre ile birlikte İl Müdürü Gürtürk'ü ziyaret ederek aldıkları kupanın sevincini paylaştı.

GÜRTÜRK: YENİ BAŞARILARIN DA HABERCİSİ OLACAKTIR

Öğretmenlerin elde ettikleri başarıdan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Müdür Gürtürk, “Türkiye genelinde kurulan 107 kadın masa tenisi takımı arasından sıyrılarak büyük bir başarıya imza atan tüm öğretmenlerimizi ve eğitmenimizi tebrik ediyorum. Öğretmenlerimizin bu başarısı bizleri de gururlandırmıştır. Son yıllarda hem okul takıımlarımızın elde ettikleri başarılar, hem de öğretmenlerimizin bu güzel başarısı gelecek olan yeni başarıların da habercisi olacaktır” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Gürtürk birinci olan takımımızdaki öğretmenleri Teşekkür Belgesi ile ödüllendirerek, Bakan Ziya Selçuk'un gönderdiği Başarı ve Katılım Belgelerini de öğretmenlere takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137