Kadın Meclisi’nden 'Mutlu Kadın, Mutlu Aile' Eğitimi

Kadınların toplumsal yaşamda etkinliklerini artırmak ve şehrin gelişiminde etkin söz sahibi olmalarına katkı sağlamak adına Elazığ Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Meclisi faaliyetlerini sürdürüyor.

Kadın Meclisi’nden 'Mutlu Kadın, Mutlu Aile' Eğitimi

Tüm ülke genelinde uygulanan tam kapanma döneminde de çalışmalarını  sürdüren Kadın Meclisi, aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmaya katkı sağlamak amacıyla ‘Mutlu Kadın, Mutlu Aile’ semineri düzenliyor.

Uzaktan eğitim sistemiyle gerçekleştirilen seminerde Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri ve Elazığ Belediyesi’nde görev yapan bayan personeller, aile ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendiriliyor. 

Eğitim Aile Danışmanı Şengül Demir ile Mucize Sırlar Koçluk ve Danışmanlık Kurucusu F. Dilek Soyuyüce tarafından verilen eğitimler iki hafta sürecek.

 ‘DESTEKLERİNDEN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE DEĞERLİ EŞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi olarak çalışmalarının etkin bir şekilde devam ettiğini belirten Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran, ‘Tam kapanma dönemini online eğitimlerle değerlendiriyoruz. Bu kapsamda Kadın Meclisi üyelerimiz ve Belediyemiz ’de görev yapan bayan personellerimize yönelik ‘Mutlu Kadın, Mutlu Aile’ sloganı altında eğitim semineri düzenliyoruz.  Seminer kapsamında katılımcılara etkili iletişim, evlilik ve aile olmak, çocuklar ve gelişim süreçleri, sosyal medya bağımlılığı, mutlu ve huzurlu aile sırları konusunda eğitimler veriliyor. İki hafta sürecek eğitim seminerimizin ardından bu kez çocuklarımıza yönelik bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu doğrultuda 6-12 yaş arası çocuklarımıza yönelik değerler konusunda eğitimler verilecek. Kadın Meclisi olarak gerçekleştirdiğimiz projelerimizde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve çalışmalarımızda her daim yanımızda yer alan değerli eşi Sayın Arzu Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum.’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Dr Donald Hospital
Dr Donald Hospital - 3 yıl Önce

Merhaba!
Nasılsın?
Hastanem şu anda acil nakil için üç (3) Böbrek donörüne ihtiyaç duyuyor, her Böbrek vericisine toplam 550.000,00 USD tazmin edilecek. Seyahat belgelerinizden ve doğrulandıktan sonra ortaya çıkabilecek tüm masraflardan biz sorumluyuz. Sağlıklı ve sağlıklı vücut bu E-posta ile iletişime geçmelidir: [email protected] ([email protected])
Yalnızca ciddi bağışçılar,% 100 garantilidir.

Dr Mark Alex
Dr Mark Alex - 2 yıl Önce

Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what'sApp number +4915219253693 Or Email: [email protected]

SIRADAKİ HABER

banner137