Etikrom A.Ş Kadınlar Kulübü tarafından anneler gününe özel, özel bir hastanede hastalara çikolata ve çiçek hediye edildi.

SAĞIR: BİZİ KABUL ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Etikrom A.Ş Kadınlar Kulübü Başkanı Arzu Sağır, “Yeni doğum yapan annelerin ilk anneler gününü kutlamak istedik. Esin Hanım, Onkoloji Servisine de yönlendirdi bizi. Orada hasta olan annelerin de anneler gününü kutladık. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz kendilerine. Şimdiden anneler günü kutlu olsun bütün bayanların bütün annelerin, anne adaylarının da anneler günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

YAMAÇ: ANNELERİMİZİN BU GÜZEL, ÖZEL ANLAMLI GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

Özel Hastane Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç, “Hastanemizde tedavi gören onkoloji hastalarımızı, annelerimizi ziyaret etmek istediler, aynı zamanda yeni doğum yapmış anneleri ve o ilk heyecanında yanında olmak istediler. Bizlerde seve seve kabul ettik. Bizler her önemli gün ve haftalarda hastanemizde bu ttarz organizasyonlara yer veriyoruz. Bu yılda Etikrom’la birlikte ortaklaşa annelerimizin bu güzel, özel anlamlı gününü kutluyoruz. Bende bu vesile ile tüm annelerimizin, tüm bayanlarına anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Etikrom A.Ş Kadınlar Kulübü tarafından annelere ve anne adaylarına iftar programı düzenlendi.

HABER: SITKI TAŞEL