“Kadınlar Şehri Konuşuyor”

AK Parti Kadın Kolları “kadınlar şehri konuşuyor” adlı program düzenledi. Elazığlı Kadınlar şehirle ilgili merak ettiği her şeyi AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahın Şerifoğulları’na sordu.

“Kadınlar Şehri Konuşuyor”

AK Parti Genel Merkez Çevre Kültür Başkanlığının 81 ilde düzenlediği “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programı Elazığ’da da düzenlendi.

Kütürpark’ta düzenlenen toplantıya AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Elazığlı kadınlar katıldı.

ÇOPUR: BİLGİLERİNİ SİZE SUNACAKLAR

AK parti Kadın Kolları Başkanı gülersem Çopur, “İmar, kentte mimari, kültürel ve sanat, bölgesel sıkıntılar, toplumsal yaşamda sayısal alanların bize olan düzenlemeleri, çevre ve atık yönetimi, Belediye Başkan Adayımız Sayın Şahin Şerifoğulları 11 ana başlık altında 100 projesini Elazığ’ın halkına tanıtmıştı. Burada bir kez daha mahallelerimizle ilgili olan sorunlarımızı, başkanımıza, Vekillerimize, İl Başkanımıza sorular soracağız, cevaplarınızı Allah’ın izniyle bilgilerini size sunacaklar” ifadelerini kullandı.

AĞAR: İKİŞER TANE KIRGIN ARKADAŞIMIZI İKNA EDERSEK BU BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR SONUÇ OLUR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “İnşallah seçimde de son haftaya girdik. Bu son haftada da desteklerinizi arttırarak bizlerin yanımızda olmanızı rica ediyorum. Sizlerin beceremeyeceği bir şey yok. Sizlerin alamayacağı bir seçim yok. Sayın Cumhurbaşkanımızı da çok sevdiğinizi de ben şahsen biliyorum, buradan gözünüzü okuyorum O yüzden bu seçimde de ona sahip çıkalım. Etrafımızda kırılmış, darılmış ufak tefek ricaları belki biraz gecikmiş olan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olabilir. E kolay değil. Bizlerde elimizden geleni teşkilatımızla beraber yapıyoruz. Sizlerden ricam; bu hafta hepimiz en az ikişer tane kırgın arkadaşımızı ikna edersek bu bizim için çok büyük bir sonuç olur” şeklinde konuştu.

BALIK: YÜRÜYECEK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR

Partilerinin kadınlara verdiği önemi anımsatan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Cumhurbaşkanımız diyor ki; kadınlar artık bu ülkenin nesnesi değil, öznesidir. Evet özne olan kadınlarla çok güzel bir yol yürüdük. Yürüyecek daha çok yolumuz var. Söyleyecek daha çok şeyimiz var. Sorulacak daha çok hesabımız, isteyecek daha çok hizmetimiz var belediye başkanımızdan. Kadının olduğu yerin güzelleştiğini ben biliyorum. Elazığ sizinler güzel. Elazığ; Elazığlı kadınlarımızla güzel. Daha güzel günler için kadınların sorularına, bazen eleştirilerine ama en önemlisi yön vermelerine ihtiyacımız var” dedi.

Daha sonra “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programına katılan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur ve Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığlı kadınların sorularını cevaplandırdılar.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 19:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Metİn D
Metİn D - 5 yıl Önce

Sayın Sermin Balık Elazığ'a kaç proje kazandırdınız? Geçmişte de çalışmıyordunuz şimdi de....

Kadir Aslan
Kadir Aslan - 5 yıl Önce

Milletvekili Şermin Balık hanım demecinde; sorulacak hesabı çok diyor hesabı Millet zaten sizden Belediye seçim döneminde soracak. Ayrıca isteyecek çok hizmetimiz var demiş ; 16 yıldır başka parti iktidar sanki neden getirmediniz. Malatya ya bakın.

Ozkan
Ozkan @Kadir Aslan - 5 yıl Önce

Isteyecek daha cok parselleri hesabini veremiyecekleri daha cok gunahlari var... Parti de gercek siyasetcilerin kalplerini duzeltecek arkadas arama korkulari var.. kirilma nokta sandiklarin acilmasi olacak.. ozelllikle zulfu demirbagi gormek isterdim :))

mağdur
mağdur - 5 yıl Önce

sanki yıllardır memleketi chp yönetiyor.gelip kurtaracazz gelip yapacaz buı sorunları çözecez falan diyorlar.hep mağdur hep mağdursunuz.iktidarda olan sizsiniz sorunlardan bahseden sizsiniz. memleketin hali ortada halen daha oy vermeyi düşünnen varsa kafasını kaldırıp memlekete baksın.

SIRADAKİ HABER

banner137