Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganından hareketle Yeni Mahalle’de hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi, mahalle sakinleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Bu kapsamda Yeni Mahalle Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde görevli spor eğitmeni Funda Bilek ve spor yapmak amacıyla salona üye olan bayanlar teşekkür etmek amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Spor Eğitmeni Funda Bilek ücretsiz olarak hizmet veren spor merkezinin mahalle sakinleri tarafından çok beğenildiğini ve özellikle bayanların spora bir hayli fazla katılım gösterdiğini kaydetti.

Belediye tarafından hayata geçirilen Spor Merkezi’nin sağlıklı bir şekilde spor yapılabilmesi için gerekli bütün donanıma sahip olduğunu ve mahalle sakinlerine böyle bir imkânın sunuluyor olmasının çok değerli bir hizmet olduğunu kaydetti.

“YENİ SPOR MERKEZLERİ İNŞA EDECEĞİZ”

Elazığ Belediyesi olarak alt ve üst yapı çalışmalarının yanında sosyal çalışmalara da çok önem verdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, özellikle spor ve sanat alanında Elazığ’ı daha ileri noktalara taşımak istediklerini kaydetti.

Gündüz bayanlara akşam ise baylara spor yapabilme imkânı sunan spor yaşam merkezlerinin mahalle sakinleri tarafından ilgi görmesinin çok memnun edici olduğunu kaydeden Başkan Yanılmaz, ihtiyaç duyulan bütün mahallelere aynı imkânı sunacaklarını ve yeni spor yaşam merkezleri sayılarını artıracaklarını söyledi.