Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Arslan, aniden aldığı kararla, bir insanın hayatını kurtardı.

Durakta bekleyen bir kişinin rahatsızlandığını gören Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Arslan, hiç düşünmeden hastayı otobüse aldı ve hızla hastaneye yetiştirdi.

O günden sonra Elazığlıların büyük takdirini toplayan Arslan’a bu davranışından dolayı İstanbul’daki hemşerisinden hem teşekkür hem de hediye geldi.

“İSTANBUL’DAKİ GAKGOŞLAR OLARAK ONDAN GURUR DUYUYORUZ”

İstanbul’daki hemşehrisi gönderdiği mesajda, “Elazığ’da kalp krizi geçiren kardeşimizin hayatını kurtaran Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Arslan’ı tebrik ediyoruz. Biz İstanbul’daki Gakgoşlar olarak ondan gurur duyuyoruz. Yapmış olduğu kahramanlık için buradan ona bir hediye gönderiyoruz. Elazığ Belediye başkanımızın da bu kahraman şoförümüz için bir şeyler yapmasını bekliyoruz. Duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

“BÖYLE BİR ŞEYLE ANILMAK BENİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Arslan, kendisine hediyeyi layık görenlere teşekkür ederek, “Şu an buraya gelmemin sebebi İstanbul’daki Gakgoş kardeşime çok teşekkür ederim. Hediyen elime ulaştı. Keşke ismini de yazsaydın. Ben de teşekkür etseydim. Ama sen eminim ki izleyeceksindir. Telefonunu çok beğendim. Gururla aldım. Gururla kabul ettim. Elazığ’daki Gakgoşlarımıza, annelerimize, babalarımıza, beni görüp bana sarılanlara da çok teşekkür ediyorum. Hayatım çok değişti. Mutlu oldum. En azından böyle bir şeyle anılmak benim için gurur verici. Elazığ ve Türkiye genelindeki Gakgoşlarıma bu duyarlı davranışlarımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim yerimde de kim olsa aynı şeyi yapardı. Zaten gerekeni yaptık” ifadelerini kullandı.