Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği İzmir’deki terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Hemşehrimiz Fethi Sekin'i vefatının yıl dönümünde düzenlenen programda andı.

Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği İzmir’deki terör saldırısında şehit olan polis memuru hemşehrimiz Fethi Sekin'i vefatının yıl dönümünde düzenlenen programda andı.

Yoğun katılımın olduğu anma programına AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Erdoğan, ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli ve davetliler katıldı.

İÇMELİ: “ŞEHİTLERİMİZİ ÇOCUKLARIMIZA ANLATMAMIZ LAZIM”

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli İzmir’deki terör saldırısına değinerek amaçlarının bu kahramanları gelecek nesillere aktarmak olduğunu belirterek, “Kahraman evladımız vatanı için canını verdi. Daha nice şehitlerimiz var. Fethi Sekin’in bir katliamı önlemek adına canını ortaya koyması ayrı önem taşıyor. Mekânı cennet olsun. Biz Elazığ dernekleri ve federasyonları olarak her zaman şehidimizi anma programı düzenliyoruz. Yeni nesillerin unutmaması gayreti içerisinde oluyoruz. Şehitlerimizi çocuklarımıza anlatmamız lazım.” dedi.

YÜKSEL: “DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ VE HATIRLAMAK ZORUNDAYIZ”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Değerlerimize sahip çıkmak zorundayız ve hatırlamak zorundayız. Vatanının bölünmez bütünlüğünü, birliğini, beraberliğini sağlamak adına şehit düşmüş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

KARA: “BİZE DÜŞEN ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAKTIR”

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Bugün bizler huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bir vatanımız bir devletimiz var ise özgürce yaşıyorsak elbette bu şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Ne yaparsak yapalım onların haklarını ödeyemeyiz. İnsanın en değerli varlığı canıdır. Şehitlerimiz bu vatan için gözünü kırpmadan canlarını bu vatan için feda ettiler. Bize düşen şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamaktır. Gelecek nesillerimizi bu bilinçle yetiştirmektir.” diye kaydetti.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, şehitlerimize rahmet diledi.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ATAŞ: “BU TÜR PROGRAMLAR ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK VE UNUTTURMAMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, şehitler için düzenlenen programların önemine değinerek, “Bugün bu programı gerçekleştiren Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin çok kıymetli başkanlarına ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Benden önceki arkadaşlarımızı ifade ettiği gibi bu tür programlar şehitlerimizi anmak ve unutturmamaktır. 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman yiğit Ömer Halisdemir ve 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde büyük bir katliamı önleyen Fethi Sekin ve daha nice şehitlerimiz bizim başımızın tacıdır.” dedi.

Konuşmaların ardından program kuranı kerim tilaveti ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 19:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137