Kahraman Şehidimiz Hüseyin Göral’ın Doğum Günü Unutulmadı

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri 15 Temmuz Şehidi Hüseyin Göral’ın doğum günün unutmadı, şehidimizi mezarı başında andı.

Kahraman Şehidimiz Hüseyin Göral’ın Doğum Günü Unutulmadı

Bugün günlerden 17 Nisan 2019… 15 Temmuz Hain darbe girişiminde Şehit olan Kahraman Hüseyin Göral’ın doğum günü.

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfı öğrencileri Şehidimizin doğum gününü unutmadı, Kahraman şehidimizi mezarı başında andı.

KARA: ONLARIN DEFTERİNİ DÜRECEĞİZ

Okul Müdürü Mahir Kara, “Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu olarak buraya niye bugün geldik bu yağmurda? Çünkü bugün şehidimizin doğum günü. 17 Nisan 1990’da doğmuş. Bugün şehidimizin doğum günü. Onu kutlamak için buradayız. Şehidimizin hanımı geldi bize hatim yapalım dedi. Bizde şimdi yaptığımız 7 hatimin burada duasını yapacağız inşallah. Çocuklar; bu şehidimiz 15 Temmuz 2016’da darbe girişiminde bulunanlar tarafından Ankara’da Özel Harekat Şubesi’nde şehit olan 44 polisten birisi. FETÖ’cüler tarafından bombalandı. O bombalayan adamda içeride. Hüseyin Türk denilen bir cani. O da sözde subay. Şimdi biz ne yapacağız? Onlar bizi bölmek, parçalamak için kalkıştılar. Tam tersine bizi birleştirdiler. Biz de çalışacağız inşallah. Onların defterini düreceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kuranı kerim okundu.

Hatimler başta şehidimiz Hüseyin Göral olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna hediye edildi.

Daha sonra eller semaya kaldırıldı, dualar edildi.

Miniklerin o masum dilinden dökülen dualar ise herkesi duygulandırdı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137