Kahramanlarımızın Günü

Bahşi: Polislerimiz 15 Temmuz’da milli iradeden yana oldu.

Kahramanlarımızın Günü

Memursen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi yaptığı basın açıklaması ile Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl dönümünü kutladı. Bahşi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde emniyet mensuplarının milli iradeden yana olması milletimizin büyük taktirini kazanmıştır” dedi.

Bahşi Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısı ile basın açıklaması yaparak, “Türk polis teşkilatı halkımızın huzur ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Kurulduğu günden bu yana devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin muhafazası ve necip milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için fedakarca hizmet veren emniyet mensuplarımız kutluyorum” dedi.

“Polislerimiz 15 Temmuz’da milli iradeden yana oldu.”

Bahşi yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: “Sahip olduğu imkanları adalet ve vatandaşın refahı için kullanan emniyet teşkilatımız, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdiği mili iradeden ve milletimizden yana irade ve büyük mücadele milletimizin büyük takdirini kazanmıştır. Canını ortaya koyarak görev yapan Türk polis teşkilatının 172. Yıl dönümünü kutluyor. Bu kutsal görev sırasında şehit olan kahraman emniyet mensuplarımıza Allahtan rahmet diliyor. Özellikle adını tarihe altın harflerle yazdıran fethi Sekin’lerimize, Eyüp Oğuz’larımıza, Hüseyin Göral’larımıza bunların şahsında tüm kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor. Gazilerimize sağlık ve afiyet dileyerek yad ediyorum. Yüce rabbim emniyet mensuplarımızın yar ve yardımcısı olsun.

“3 askerimiz şehit, 5 askerimiz yaralı”

Bugün Şırnak’ta Küpeli dağında araziye döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 3 askerimizin şehit olduğunu öğrendik. Ve 5 askerimiz yaralı. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara da yüce rabbimden acil şifalar diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137