Kahveciler İsyanda

Kahveciler isyan bayrağını çekmiş durumda. Pandemi döneminde uzun bir süre kapalı kalan kahvehaneler, oyun oynatmama şartıyla açıldı. Bu kararın kendileri olumsuz etkilediğini ifade eden kahveciler, yasağın kalmasını için çağrıda bulundular.

Kahveciler İsyanda

Mağduruz, tükenmiş durumdayız diyen kahveciler artık oyun oynatmama yasağını kaldırılmasını istiyorlar.

Korona Virüs tedbirleri ile birlikte uzun bir süre kapalı kalan kahvehaneler ve oyun salonlarının normalleşme sürecinde oyun yasağı ile birlikte açılmasına karar verilmişti.

Bu karara bir süre sessiz kalan açılma kararından memnun olan kahveciler şimdilerde oyun olmadığı için kimselerin kahveye uğramadığını belirterek, mağdur olduklarını dile getirdiler.

Temsil ettiği esnafların zor bir durumda olduğunu ifade eden Kahveciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt, hijyen kurallarına uyduklarını belirterek, oyun yasağının kaldırılmasını istedi.

Video:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Harputi
Harputi - 4 yıl Önce

tedaşın karşısındaki yerlerde oyun oynatılıyor üst katta. nargile kafelerin çoğunda da nargile var. güçlü olana yasak yok :)

.
. - 4 yıl Önce

Kamaralar gelmiş diye maske takmışlar. Olayı o kadarda abartmayın. Çayı nasıl içiyorsunuz?

Harun23
Harun23 - 4 yıl Önce

yasak devam etmeli, bunlar o kahveden çıkıp halka virüsü bulaştıracak. yıllarca kumar virsünü de bulaştırdılar halka.

Pole
Pole - 4 yıl Önce

Günah oğlum günah !!

Dağdelen
Dağdelen - 4 yıl Önce

Bak maske takmiyanda var olayı apartan yok çayı sen maske takarak içiyorsan diyeceğim yok kahvelere alerjin varsa çay içme

Mmmmmm23
Mmmmmm23 - 4 yıl Önce

harun 23 sende Allah korkusu yokmu lan o adamlar evine ekmek götürüyor oradan senin gibiler yuzunden sokaklar carsilar virus kayniyor

SIRADAKİ HABER

banner137