Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan medya grubumuza övgü dolu sözler.

Vali Oktay, Elazığspor için yapılan yardım gecesinde 40 binin üzerinde bir forma satışının gerçekleştiğini belirterek, kampanyanın çok başarılı olmasında Elazığ’daki televizyon kanallarının canlı yayınlarının da etkili olduğunu söyledi ve medya grubumuza teşekkür etti.

KALDIRIM: POZİTİF BİR HAVA OLUŞTU

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “5 saatlik bir yayında çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bizim hedeflerimizin çok ötesine geçti. Kıymetli Belediye Başkanımız Şahin Bey spordan gelen birisi zaten. Elazığspor’u sahiplenmiş birisi. Öyle bir kampanya yaptı. Bütün kesimler toplumun tüm kesimleri sivil toplum, tüm siyasi partilerimizin il teşkilatları… ayrım gözetmeksizin tüm siyasi aktörler bunu sahiplendiler. Zaten o gün canlı yayında gördüğümüz tablo da onun göstergesi. Bütün kesimlerden temsilciler oradaydı. Gayet başarıla olduğunu düşünüyorum. Biz her ne kadar yerel kanal olsa da Kanal Fırat, Kanal 23’ü, Kanal E’yi ulusal ölçekte çok başarılı yayın yapan ve çok sayıda izleyicisi olan kanallar olarak görüyoruz. Bunun etkisini de şuradan görebiliriz; o gece başarılı olunmasında bu kanalların çok büyük etkisi var. Ayı gece başka ulusal kanallarla birlikte forma kampanyası yapan iller 10 bini geçemediler. Biz şuan itibariyle o geceyi 40 bin 58 ile kapattık ama şu an itibariyle 42 bin 332 rakamına ulaşıldı. Yeni gelenlerde var. O gece hedefimiz 23 bindi. Sonra hedefi büyüttük 50 bin dedik. İnşallah 50 bini de bulacaktır. Ben bu rakamdan ziyade tabi Elazığspor’a bir nefes aldıracaktır bu. Ciddi katkısı olacaktır. Ama bunun ötesinde gerçekten müthiş bir birliktelik havası oluştu. Bandırmaspor maçına gittik. Orada tribünlerde gereğini yaptılar. Orada biz vardık. Milletvekillerimiz vardı. Müthiş bir kaynaşma oldu. Pozitif bir hava oluştu. Eski kırgınlıklarda bir kenara bırakılmış oldu. Bu açıdan birlik beraberliğin oluşması en kıymetlisi bence buydu. İnşallah bu hava devam eder. En büyük görev Elazığspor başkanına ve taraftara düşüyor” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİ BÜTÜNLEŞTİREN BİR PROGRAM OLDU

Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Elazığspor başkanı bu yakaladığımız havayı iyi devam ettirirse zaten şehir bütün kesimleriyle desteğe, yardıma, sahiplenmeye, kucaklamaya hazır. İnşallah Elazığspor’da bu hem başarılı bir şekilde, sportif başarıyı yakalar. Hem de güzel havayı devam ettirirse bende şehir adına müthiş bir kazanım olur. Hem maddi kazanım sağlanmış olur, onun ötesinde özlediğimiz tablo gerçekleşmiş olur. Şehre de sportif anlamda sadece Elazığspor’a değil, Elazığ Belediyespor’a da, İl Özel İdaresi Bayan Basketbol takımına da, süper ligde basketbol takımımız var ona da. Amatör kulüplerimiz var. Onlara da bölgeye baktığımızda Tunceli’den kulüpler gelip bizim amatör spor kulüpleri federasyonu çatısı altında faaliyette bulunuyor. Bir nevi sahip çıkıyoruz. Dolayısıyla hepsine katkısı olur diye düşünüyorum. Ben katkı veren herkese tekrar teşekkür ediyorum. Özellikle sesimizi duyuran, çok güzel yayın yapan orada hem kanallarımıza, Kanal E’ye, Kanal Fırat’a ve Kanal 23’e; orada çok güzel sunum yapan Fatih Çakar Bey, Coşkun Kamaç Bey ve Ceyhun Bey ile. Gerçekten kaliteli, güzel, nezaketli bir program oldu. Şehri bütünleştiren program oldu” şeklinde konuştu.

KALDIRIM: ŞEFFAFLIK AÇISINDAN FAYDA VAR

Vali Kaldırım, “Kampanyayı belediye başlattı. Hesabı biz açtık. Belediye başkanımızda bir belediye başkanı görevlendirdi bu konuyla ilgili. Tabi belediye başlattığı için bunun da doğru bir adım olduğunu düşünüyorum. Hem valilikten hem belediyeden kulüple görüşerek inşallah toplanan hem paraların harcanması noktasında güzel bir irade konulacaktır hem de ir seviyeye ulaştığında orada bunu şeffaf bir şekilde kamuoyunun bilmesi, paylaşılması, kimler ne kadar taahhüt etmiş, ne kadarı yerine gelmiş bunun bilinmesinde şeffaflık açısından fayda var. O da belli bir seviyeye geldi mi inşallah onu da kulübe teslim edeceğiz. Elazığspor bunları sayfasında yayınlar. Kim ne kadar verdi, kim ne kadar taahhütte bulundu onlarda paylaşılmış olur. O gece bağlanamayanlar oldu malum İstanbul depremi vardı. Hatlarda ciddi sıkıntı vardı. Bağlanamayanlar oldu, ismi okunmayanlar oldu. Bir nevi de o sayfada yayınlanması teşekkür olur. Orada yayınlanması, insanların isminin orada gözükmesi bir formada olsa bin forma da olsa katkı verenlerin gözükmesinin kıymetli olduğunu düşünüyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL