Kaldırım: Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olmaya Gayret Edeceğiz

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, gelecek olan yeni yıl için bir basın açıklaması yayımladı. Vali Kaldırım, “Sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Kaldırım: Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olmaya Gayret Edeceğiz

Gireceğimiz 2019 yılı için Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yeni yıl mesajı yayımladı.

“ÇALIŞMALARIMIZ YENİ YILDA DA ARTARAK DEVAM EDECEKTİR”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Anadolu’nun bu müstesna beldesinde, ismiyle müsemma aziz insanlarının şehrinde yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yeni yıl, umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere ve mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşılmamız için bizlere taze başlanğıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Elazığ’ımızın sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, bir dünya kenti olması ve dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

“HEDEFLERİMİZİ ORTAK AKIL VE ELBİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

2019 yılında amacımız; her yönüyle gelişmiş, akıllı kent konseptiyle yönetilen bir Elazığ inşa etmek, tematik ve odaklı çalışmalarla şehrimizin vizyonunun dünyaya açmak, kültür, sanat, tarih, doğa, kış ve inanç turizminde önemli bir uluslarası destinasyon olmak, eğitim, sağlık, bilişim ve yeni nesil alanlarda önemli bir merkez haline gelmek, yatırım ortamı ve iklimini dahada iyileştirmek, gelişen ve çeşitlenen tarım, sanayi ve lojistik altyapısıyla üretimde hedeflenen yerlere ulaşmak olacaktır. Bu minvalde toplumun tüm kesimleri ile birlikte aynı bakış açısı ve sinerji içerisinde hareket edecek, birlik ve  dayanışma içerisinde olmaya gayret edeceğiz. Şehrimizi ön plana çıkaran özgün ve mümeyyiz vasıflarımızı dahada geliştirerek ve herşeyden önce övündüğümüz ve dünyanın en kalitelisi olarak gördüğümüz insan kaynağımızı daha vasıflı hale getirerek bütün bu hedeflerimizi ortak akıl ve elbirliğiyle gerçekleştireceğiz.

“SIKINTILARIN SONA ERDİĞİ BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

2019 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya  için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerlerüstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç herkese şefkat ve  merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin dahada gelişerek dünyada hedeflediği ve hakettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur.

“SEVGİ VE MUHABBETLERİMİ SUNUYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın her türlü sıkıntılardan azade, huzur dolu bir yılı olmasını temenni ediyor, vatansever, mert, yiğit, misafirperver, alicenap, mukaddesat ve bayrak aşığı Elazığlı hemşehrilerimin , her derecedeki  kamu görevlisi arkadaşlarımın  ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137