Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Elazığ Belediyesi şehrin modernizasyonu ve yaşam kalitesini artırma hedefi doğrultusunda yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce şehrin dört bir yanında yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam ederken, bir yandan da kaldırım yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda, dört bölgeye ayrılan şehrin 38 mahallesinin cadde ve sokaklarında deforme olan kaldırımlarda yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Yaz dönemi boyunca yürütülecek çalışmalara Sürsürü, Aksaray, Fevzi Çakmak ve Kırklar Mahallelerinde başlandı.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada gerçekleştirilen çalışmalarla şehrin 38 mahallesinde yollara kalite ve konfor kazandırıldığı belirtilerek, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yapılan planlama kapsamında cadde ve sokaklarımızdaki kaldırımlarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Ekiplerimizce bir yandan asfalt yenileme, bakım ve onarım çalışmaları ile yeni yol ve yol genişletme çalışmaları sürdürülürken bir yandan da kaldırım-tretuvar yenileme ve bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalarımızla şehrimizin yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz.” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nusret
Nusret - 4 yıl Önce

10 metrelik sokağın 80 santimlik kaldırımı olsa ne olur olmasa ne olur. Bazı yerlerde 2 kişi yan yana yürüyemiyor.

...
... - 4 yıl Önce

Evet,kaldırım çalışmaları çok etkileyici görünüyor.

Burak 23
Burak 23 - 4 yıl Önce

Yurume yeri olmayan araclardan yolda yurunen.yerlere neden kaldirim yapilirki

ihsan çelik
ihsan çelik - 4 yıl Önce

kaldırım belediyeciliği

Yb
Yb - 4 yıl Önce

Her ne yapılsa sizler memnun olmayacaksınız.o zaman hiçbir hizmet yapılmasın.sanki hizmeti hakediyor.hep şikayet hep şikayet

Okan
Okan @Yb - 4 yıl Önce

Yb Bey, her şeye yüzeysel bakarak, hiçbir şeyi ve hiç kimseyi sorgulanamaz gördüğünüz hayatınızda mutluluklar diliyorum.

Dardığan
Dardığan @Yb - 4 yıl Önce

Evet düzgün yapmıyorlar elaziğin hali ortada kaldırımı asfaltı caddeleri imari demekki yanlış giden bişeyler varki insalar şikayetçi

SIRADAKİ HABER

banner137