Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

SEMİH ERDEM: BİZE BASIN OLARAK FAYDA SAĞLIYOR

FHGC Başkanı Semih Erdem, “Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti olarak sık sık cemiyetimizi ziyaret etmeniz ve bu özel günlerde bizi yalnız bırakmamanız ve bugün Elazığ valiliğinize gelişinizin 1.yıl dönümüzde cemiyetimizi tekrar ziyaret etmeniz bizi mutlu etti. Sizleri sosyal medyada izliyoruz ve bu bize basın olarak fayda sağlıyor. Geldiğiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum”dedi.

VALİ KALDIRIM: ELAZIĞ TÜRKİYE’DE ÖRNEK OLAN ŞEHİRLERDEN BİRİDİR

Elazığ’da bir yılını geride bırakan Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Tarihten beri kendisine verilen sorumluluğu layığı ile yerine getirmiş ve Türkiye’de örnek olan şehirlerden biridir. Türkiye’de 5 tane şehir sayın deseler bunlardan biri Elazığ’dır bir diğeri ise memleketim olan Trabzon’dur. Kolları sağlam bir şehir. Bunların yansımalarını görüyoruz. Böyle bir şehir vali olarak atanmaktan son derece mutluyuz. Hem ailece hem de ben bir vali olarak 1 yıl nasıl geçti bilemedim, mutlu ve huzurlu geçti. İlk geldiğimiz günde söyledik sürekli vatandaşla temas halinde olacağız, ayağımızda çizme köy köy ilçe ilçe gezeceğiz. Gitmediğimiz ilçe kalmadı, defalarca gittiğimiz ilçeler oldu. Köylerimizi de geziyoruz”diye kaydetti.

KALDIRIM, EN ÖNEMLİSİ İŞ BİRLİĞİ, KOORDİNASYON

“Bu yılı hizmet yılı olarak ilan ettik” ifadelerini kullanan Kaldırım, “Biz bu seneyi hizmet yılı ilan ettik Elazığ’da. Özellikle İl Özel İdare açısından geçen yıla oranla 3 kat artış sağladı. Diğer hizmetlerde de ne talep ettiysek kabul ediliyor yapılıyor ve takdir ediliyor. Geçen başbakanımız geldiğinde lojistik merkez projemiz kabul edildi. Gerek merkezi hükümetin yaklaşımı gerekse burada elde ettiğimiz kaynaklarla bu sene daha iyi hizmet götürme noktasında daha iyi durumdayız. Bu sen gelecek yıldan daha iyi olacak. Burada en önemlisi iş birliği, koordinasyon, vatandaşla, vatandaşı temsil eden STK’larla, ticaret odası ticaret borsasıyla, yerel yönetimlerimizle birlik bütünlüğümüz var”ifadelerini kullandı.