Proje kapsamındaki hazırlık toplantısı 13 Nisan Cuma günü, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemeleri Laboratuvarı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ragıp İNCE, Proje Koordinatörü Doç.Dr. Kürşat Esat ALYAMAÇ, Eğitim Uzmanı Cihan ADA ve proje ekibi katıldı.

16-27 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimin detayları görüşüldü ve eğitim programı hazırlandı.

Eğitimlerin Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Mavi Salonda ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün uygun olan sınıflarında yapılmasına karar verildi.

Proje kapsamında akademik ve idari, 90 kişilik personelimizin eğitime katılması planlanmıştı. Gönüllülük esası ile bölümlerimize proje konusunda gerekli bildirimler yapıldı.

Personelimizin yoğun talebi, projenin başarılı olacağının en önemli göstergesidir. Mühendislik Fakültesi Personellerinin, kalite yönetim sistemi konusunda eğitilmelerinin Fakültemizin başarılarına olumlu katkılarda bulunacağı açıktır.

Mühendislik Fakültesi’nin nihai hedefi, kalite yönetim sistemini tüm bölümlerde hayata geçirmektir. Bu sayede gerek eğitim alanında gerekse akademik alanda başarıların artması amaçlanmaktadır.

Proje kapsamındaki eğitim çalışmaları 16 Nisan 2018 tarihinde Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde başlayacaktır. Projenin ilerleyen bölümlerindeki gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.