Kalpar'dan Gazi Huzur Evine Ziyaret

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ve Elazığsporlu eski futbolcular, yaşlılarla Bocce oynadı.

Kalpar'dan Gazi Huzur Evine Ziyaret

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ve Elazığspor eski futbolcuları, Gazi Huzurevini ziyaret etti. Huzur evi sakinleriyle bir süre sohbet eden ekip, daha sonra huzurevi takımıyla Bocce oynadı. 
Huzurevini ziyaret ettikleri için çok mutlu olduklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Burada yaşlı ağabeylerimizi ve büyüklerimizi görmüş olduk. Bir de çok sevdiğim o dönem malzemecimiz olan Aziz ağabeyi gördüm. Allah devletimize zeval vermesin. Çok nezih ve güzel bir yer. Yaşlılara bu kadar güzel bakım olan bir yeri uzun zamandan beri görmemiştim. Buda bana çok büyük bir keyif ve mutluluk verdi. Her şeyden önce buradan huzurlu bir şekilde ayrılıyorum” dedi. 
Kalpar ve eski futbolcuları huzurevine davet ettiklerini aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, “Bizi kırmayıp geldiler. Hep beraber huzur evini ziyaret ettik. Huzurevindeki yaşlılarımızla keyifli vakit geçirdiler. Bocce sahasında huzurevi takımıyla maç yaptık. Hüseyin hocama ve herkese bu duyarlı davranışı ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137